schody na poddasze
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
schody na poddasze
Czy ktos moze polecic fachowa firme od schodow.Potrzebuje na lekkiej konstrukcji.Dziekuje
schody na poddasze
najlepiej z woj. dolnoslaskiego albo osciennego.
-
marczelino
- Początkujący

schody
z mojej strony moge polecic firme z Legnicy Prestige , w dobrej cenie i na prawde fajne schody azurowe.
-
maciejmurawa
- Początkujący

- Kontakt:
Re: schody na poddasze
Nie wiem czy to się przyda, ale słyszałem dobre rzeczy o tej firmie: grot.pl/schody.php?l=pljadwigap pisze:Czy ktos moze polecic fachowa firme od schodow.Potrzebuje na lekkiej konstrukcji.Dziekuje
No, ale mówię: słyszałem. Samemu nie mogę za bardzo z pierwszej ręki poświadczyć, bo z ich usług nie krozystałem. Ale kto wie, moze warto sprawdzić.
Schody strychowe
Witam,
proponuję zapoznać się z ofertą schodów strychowych firmy FAKRO na stronie http://www.fakro.pl/schody_strychowe/index.php
Pozdrawiam
Konsultant FAKRO
info@fakro.pl
proponuję zapoznać się z ofertą schodów strychowych firmy FAKRO na stronie http://www.fakro.pl/schody_strychowe/index.php
Pozdrawiam
Konsultant FAKRO
info@fakro.pl
schody na 3 m wyniosly mnie z balustrada zamykajaca na poddaszu 9,5 tys wiec prawie 5 tys taniej propozycji kilku stolarzy. jak sie wrzuca tu zdjęcie??? schody sa sliczne, na czarnej delikatnej konstruckji z ciemnymi stopnicami na wysoki polysk w dodatku klasyczna balustrada z kutymi wstawkami. efekt przypominajcy schody ktore widzialam w hiszpanii.
A w jakiej firmie w końcu robiłaś te schody?jadwigap pisze:schody na 3 m wyniosly mnie z balustrada zamykajaca na poddaszu 9,5 tys wiec prawie 5 tys taniej propozycji kilku stolarzy. jak sie wrzuca tu zdjęcie??? schody sa sliczne, na czarnej delikatnej konstruckji z ciemnymi stopnicami na wysoki polysk w dodatku klasyczna balustrada z kutymi wstawkami. efekt przypominajcy schody ktore widzialam w hiszpanii.
Nieprawdaż, że piękna dziś pogoda?
Ja mam u siebie schody firmy Kupers z woj. wielkopolskiego i jestem bardzo zadowolona. Namiar na nich - www.kupers.pl
LIBER
Ja mam schody takie jak na zdjęciu, jeżeli szukasz czegoś takiego to chętnie podam kontakt do producenta, firma naprawdę godna polecenia.

-
bodziu
Może coś w takim stylu jak na zdjęciu? To schody Prudlik - schody na poddasze również powinny wyglądać atrakcyjnie - to pokazuje jakiej jakości macie wnętrza