kotły LAWA pleszew

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

andrzej763
Zainteresowany
Zainteresowany

kotły LAWA pleszew

Post autor: andrzej763 »

Witam czy posiada ktoś kocioł Lawa-Eko-Mix 25kw po rozmowie z producentem można po wymontowaniu zasobnika używać go jako normalny piec na wszystko prosze o opinie
wcześniejszy mój post był o klimosza ling combi z dodatkowym zasobnikiem ale po rozmowie z producentem jego gabaryty nie pozwoliły na zamontowanie go w mojej kotłowni a ten z Lawy jest też duży ale firma go tak przerobi że będzi ok tylko nigdzie nie moge znaleść żadnej opini o tej firmie jest ona z Pleszewa Pozdrawiam

kotly-lawa.isnet.pl/kotly-lawa/lawa-eko-mix.html

PREMIER
Początkujący
Początkujący

Re: kotły LAWA pleszew

Post autor: PREMIER »

andrzej763 pisze:Witam czy posiada ktoś kocioł Lawa-Eko-Mix 25kw po rozmowie z producentem można po wymontowaniu zasobnika używać go jako normalny piec na wszystko prosze o opinie
wcześniejszy mój post był o klimosza ling combi z dodatkowym zasobnikiem ale po rozmowie z producentem jego gabaryty nie pozwoliły na zamontowanie go w mojej kotłowni a ten z Lawy jest też duży ale firma go tak przerobi że będzi ok tylko nigdzie nie moge znaleść żadnej opini o tej firmie jest ona z Pleszewa Pozdrawiam

kotly-lawa.isnet.pl/kotly-lawa/lawa-eko-mix.html
Witam posiadam od marca 2008 kocioł LAWA EKO PLUS 25KW jestem bardzo zadowolony mam inny sterownik niż proponował producent.
Posiadam dodatkowy ruszt wodny super się sprawdza spalam większośc śmieci oszczędzm eko-groszek. Jeżelichodzi o eko-groszek to polecam PIEKLORZ z kopalni BOBREK sprawdziłem osobiście.
Ogrzewam narazie tylko parter domu tj. 130 m2. Od 15 października do 15 stycznia spaliłem 1,6t eko-groszku PIEKLORZ oraz 1 m3 drewna

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”