Witam czy posiada ktoś kocioł Lawa-Eko-Mix 25kw po rozmowie z producentem można po wymontowaniu zasobnika używać go jako normalny piec na wszystko prosze o opinie
wcześniejszy mój post był o klimosza ling combi z dodatkowym zasobnikiem ale po rozmowie z producentem jego gabaryty nie pozwoliły na zamontowanie go w mojej kotłowni a ten z Lawy jest też duży ale firma go tak przerobi że będzi ok tylko nigdzie nie moge znaleść żadnej opini o tej firmie jest ona z Pleszewa Pozdrawiam
kotly-lawa.isnet.pl/kotly-lawa/lawa-eko-mix.html
kotły LAWA pleszew
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
andrzej763
- Zainteresowany

Re: kotły LAWA pleszew
Witam posiadam od marca 2008 kocioł LAWA EKO PLUS 25KW jestem bardzo zadowolony mam inny sterownik niż proponował producent.andrzej763 pisze:Witam czy posiada ktoś kocioł Lawa-Eko-Mix 25kw po rozmowie z producentem można po wymontowaniu zasobnika używać go jako normalny piec na wszystko prosze o opinie
wcześniejszy mój post był o klimosza ling combi z dodatkowym zasobnikiem ale po rozmowie z producentem jego gabaryty nie pozwoliły na zamontowanie go w mojej kotłowni a ten z Lawy jest też duży ale firma go tak przerobi że będzi ok tylko nigdzie nie moge znaleść żadnej opini o tej firmie jest ona z Pleszewa Pozdrawiam
kotly-lawa.isnet.pl/kotly-lawa/lawa-eko-mix.html
Posiadam dodatkowy ruszt wodny super się sprawdza spalam większośc śmieci oszczędzm eko-groszek. Jeżelichodzi o eko-groszek to polecam PIEKLORZ z kopalni BOBREK sprawdziłem osobiście.
Ogrzewam narazie tylko parter domu tj. 130 m2. Od 15 października do 15 stycznia spaliłem 1,6t eko-groszku PIEKLORZ oraz 1 m3 drewna
Pozdrawiam