panele securifor opinie

Planujesz budowę lub remont? Zastanawiasz się jakie materiały wykorzystać? W tym dziale znajdziesz opinie na temat różnego rodzaju materiałów i rozwiązań konstrukcyjnych. Możesz też podzielić się swoimi doświadczeniami.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Mawrel
Początkujący
Początkujący

panele securifor opinie

Post autor: Mawrel »

Witam jestem nowy na forum i mam nadzieję że pisze w dobym miejscu. Chciał bym zapytać o ogrodzenie a mianowicie o panele securifor betafence czy warto takie coś zakładać czy szukać czegoś innego bo własnie takie ogrodzenie polecali mi ludzie, ale chciał bym się dowiedzieć czegos od ludzi z doświadczeniem.

SMOKU
Początkujący
Początkujący

Post autor: SMOKU »

Z tymi panelami spotkałem się tylko chwilę i sprawiały dobre wrażenie, cięzko było by się przez nie przedostać, a co do zabezpieczenia antykorozyjnego to raczej bym się nie martwił bo wszystkie produkty betafence o ile dobrze wiem sa cynkowane więc raczej nie ma strachu o trwałość.

Rafał27
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rafał27 »

Racja spokojnie możesz coś takiego założyć porządne ogrodzenie.

Mawrel
Początkujący
Początkujący

Dzięki za odpowiedź a możecie mi jeszcze powiedzieć jak jest z montarzem takiego ogrodzenia? Bo ogólnie to się zdecyduję zapewne na to ale myślicie, że laicy sobie poradzą z montarzem?

SMOKU
Początkujący
Początkujący

Wiesz najwygodniej jest wziąc firme która się tym zajmie i tylko odbierasz robote i masz z głowy, ale jak masz w miare ogarniętych ludzi i nie będziesz robił nie wiadomo jak wielkiego ogrodzenia to sobie z tym poradzą. Wogóle to ogrodzenie to dobra rzecz solidne ogrodzenia i myślę, ze będziesz zadowolony z tego, zresztą pojedź na jakiś skład może bedą mieli coś takiego to zobaczysz sam.

Mawrel
Początkujący
Początkujący

Dzieki za szybka odpowiedź myślę że na dniach się wybiorę gdzieś obejrzeć to ogrodznie bo mi sie spodobało i wyglada na rzeczywiście bezpieczne.

Rafał27
Początkujący
Początkujący

Bardzo rozsądne podejście, ale zobaczysz będzie Ci się podobało naprawdę fajne rozwiązanie, przeforsować coś takiego nie jest łatwo.

SMOKU
Początkujący
Początkujący

Racja ciężko coś takiego przeforsować, zwłaszcza że te oczka tak napakowali, no i dobrze w końcu o to chodzi :D.

Mawrel
Początkujący
Początkujący

Udało mi się znaleźć to ogrodzenie i obejrzeć dość dokładnie i uznałem że będe zamawiał naprawdę ciężko bedzie się przez to przedostać na 2 strone no i jest solidni wykonane, nie powiem podoba mi się.

SMOKU
Początkujący
Początkujący

Dobrze wybrałes porzadne dobrze zabezpieczone przed drzą i trunde do sforsowania jak już bedziesz miał ogrodzone to dja znac jak wyszło albo wrzuc jakieś zdjęcia.

Rafał27
Początkujący
Początkujący

Racja bardzo dobry wybór, mocne panele w rozsądnej cenie.

Mawrel
Początkujący
Początkujący

Dzięki wszystkim za pomoc i za utwierdzenie mnie w dobrym wyborze :D mam nadzieję że poz założeniu tak samo będe zadwolony.

SMOKU
Początkujący
Początkujący

Napewno będziesz to bardzo porzadne panele dobrze wykonane zabezpieczone przed korozja itd. chociaz chyba się już powtarzam na ten temat.

Rafał27
Początkujący
Początkujący

A który zamówiłeś securifor zwykły czy 3D??

Mawrel
Początkujący
Początkujący

Zamówiłem zwykły securifor uznałem że bardziej mi się podoba :) i ten własnie będzie niedługo już.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Materiały budowlane - opinie”