Kuchnie na wymiar Dolny Śląsk
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
trustmeble
- Początkujący

Kuchnie na wymiar Dolny Śląsk
Witam jesli szukasz wykonawcy mebli kuchennych, łazienkowych, szaf wnękowych oraz innych na terenie dolnego śląska i wielkopolski bez pośredników zapraszam do składania zapytań na gg lub mail. Istniejemy od 25 lat. Setki zrealizowanych zleceń!!Wszystko od pomiaru do montażu. Ceny konkurencyjne.
Re: Kuchnie na wymiar Dolny Śląsk
Cześć. Sam się długo wahałem nad firmą która miałaby nam meble zrobić, ale ostatecznie popytałem znajomych na fejsie i kumpel polecił taką firmę jak Adolux, na stronie adolux-meble.pl jest do nich kontakt. Spisali się bez zarzutu. Najważniejsze dla mnie, że meble są takie jak oczekiwałem – dopasowane, idealnie docięte, z lepszej jakości frontami, mocnym blatem. Cenowo myślę, że nie najgorzej to wyszło, ale też od razu mówię, że meble na wymiar jeśli są z dobrej klasy tworzywa to nie mogą być tanie.
Ja zdecydowanie polecam http://smolis-meble.pl/ Mają baaardzo konkurencyjne ceny i są z klientem od zamówienia, aż do realizacji, łącznie z montażem. Mało tego typu firm w okolicy, dlatego polecam 
Bardzo mi się podoba kuchnia jaką zaprojektowali i wyprodukowali w firmie Meble Janas dla nas do domu. Jasna kolorystyka, idealnie zgrane AGD z meblami, wszystko ma w tym projekcie swoje miejsce, całość bardzo ergonomiczna przez co mimo małej przestrzeni udało się jeszcze wygosdarować miejsce na jadalnię – bomba!
Nasze meble kuchenne zrobione są na wymiar przez firmę Adolux ze Świętochłowic. Polecam. Mają rozsądne stawki, korzystają z lepszych gatunkowo płyt, nie są to jakieś chińskie cienkie blaty czy fronty z których by lakier odpryskiwał. Trochę zdjęć ich realizacji można sprawdzić na ich stronie.
-
Marcepan33
- Aktywny

Wyraziste meble kuchenne robią w Indeco. Mam pomarańczowe z dużym dodatkiem błękitu. No coś wspaniałego. Fronty wykończone tak, że nawet po lekkich uszkodzeniach mechanicznych nic nie widać.
Możesz zerknąć sobie do oferty Adolux. Firma realizuje meble na wymiar, bardzo dobrze przygotowana oferta, dużo różnych estetycznych form do wyboru więc na pewno coś sensownego dla siebie będziesz w stanie wybrać.
koniecznie zerknij sobie na realizację "Eterno Kuchnie na wymiar". Mają bardzo fajne projekty i realizacje. No i zajmą się wszystkim od A do Z
Zostawiam Ci namiar na salon z solidnymi i funkcjonalnymi meblami, które dopasujesz do każdego wnętrzafacebook.com/ZaryckiMeble//. Wiele kolorów, rozwiązań i nawet zlecisz kuchnie na zamówienie. Dostarczą i złożą każdy mebel, który u nich zakupisz.