a może wreszcie go zbanowali ?
zaginął w akcji JBZ
-
matt_davis
- Aktywny

- marcinradom
- Superużytkownik

- Kontakt:
- marcinradom
- Superużytkownik

- Kontakt:
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Najważniejszy jest dyplom.... z innego forum, może to Szanownego Pana Zembrowskiego zainteresuje. Zawsze to ktoś lepszy w wentylacji niż ja. Bo mnie gdy zaczynałem robić pomiary , badać i sprawdzać i dociekać z mety wyrzucali.
"Witam
Przyznam szczerze, ze nie mam czasu na pisanie pracy dyplomowej i szukam osobe chetna do zarobienia troche pieniedzy i pomoze mi napisac prace dyplomowa z zakresu wentylacji. Tematem jest modernizacja istniejacej instalacji wentylacyjnej. Zainteresowanych prosze o pisanie na maila: buzia.beata@interia.pl.
Prosze o traktowanie mojej oferty poważnie.
Pozdrawiam. ""
"Witam
Przyznam szczerze, ze nie mam czasu na pisanie pracy dyplomowej i szukam osobe chetna do zarobienia troche pieniedzy i pomoze mi napisac prace dyplomowa z zakresu wentylacji. Tematem jest modernizacja istniejacej instalacji wentylacyjnej. Zainteresowanych prosze o pisanie na maila: buzia.beata@interia.pl.
Prosze o traktowanie mojej oferty poważnie.
Pozdrawiam. ""
-
matt_davis
- Aktywny

lol ladnie xD hahaha
a tak btw niektorzy trafiaja z duza dawka spamu tutaj :/ to meczy. Ale tez czemu wypieprzacie linki i obrazki z postow? :/ dziwne reguly narzucacie. Np wrzucilbym zdjecie o tak:
to za chwile go juz nie ma to samo link:
tez go nie bedzie
to za chwile go juz nie ma to samo link:
tez go nie bedzie
słowo wegetarianin pochodzi z jednego z narzeczy indiańskich i oznacza za głupi, by polować
the word vegetarian comes from one of the indian tribes and means to stupid to hunt
the word vegetarian comes from one of the indian tribes and means to stupid to hunt
-
matt_davis
- Aktywny

no nie wiem czy ktos edytuje posty wywalajac linki z nich ze trzeba kopiowac, to samo obrazki, wstawic w tag zeby byl wyswietlany w poscie to jego wywalacie, czemu tak?
słowo wegetarianin pochodzi z jednego z narzeczy indiańskich i oznacza za głupi, by polować
-
Przemek
- marcinradom
- Superużytkownik

- Kontakt:
tylko, że oglądając zdjęcie w galerii nie wiadomo z którego postu pochodzi. właśnie teraz nawet szukam tematu w którym zamieszczone jest jedno ze zdjęć. bardzo to złe rozwiązanie. bardzo.Przemek pisze:linki obce są usuwane aby nie zaśmiecać forum, nie traci PAGE RANKk
zdjęcia zmaieszczamy w naszej forumowej galeii
tak dla porządku
pozdrawiam
-
Przemek