WADY-proszę o pomoc
WADY-proszę o pomoc
Witam
Wybraliśmy wstępnie projekt domu D05.
Bardzo proszę o pomoc w ocenie WAD tego projektu - schodów na poddasze w salonie nie będzie, gdyż interesuje nas wersja tylko parterowa
mgprojekt.com.pl/domki/d05/c/index.html
dziękuję za cenne wskazówki
pozdrawiam
Beata
Wybraliśmy wstępnie projekt domu D05.
Bardzo proszę o pomoc w ocenie WAD tego projektu - schodów na poddasze w salonie nie będzie, gdyż interesuje nas wersja tylko parterowa
mgprojekt.com.pl/domki/d05/c/index.html
dziękuję za cenne wskazówki
pozdrawiam
Beata
taylor
Właśnie obejrzałam ten projekt. Jedyną wadą rzeczywiście jest brak drugiej, przynajmniej malutkiej łazienki. Poza tym salon jest bardzo duży, co osobiście bardzo mi odpowiada, można w nim spokojnie wygospodarowac miejsce na jadalnię. Kuchnia też jest przestronna a pozostałe pokoje są wystarczająco duże. Poza tym rozmieszczenie pomieszczeń jest bardzo dobre, bez zbędnych udziwnień
Wielkie dzięki za opinie. Fakt, brak 2 łazienki byłby uciążliwy, ale istnieje wersja tego projektu, gdzie z istniejącej łazienki jest wydzielone małe pomieszczenie na drugie wc z umywalką i to nam w zupełności wystarczy. Zastanawiam się jeszcze nad powiększeniem kuchni o spiżarnię. Pomieszczenie gospodarcze wielkości prawie 7m2 myślę, że jest wystarczające, w większości gotowych projektów jest to zaledwie 4-5m2.
Pozdrawiam
Beata
Pozdrawiam
Beata
taylor
hej
ja mam d05 w wersji z garazem obok kotlowni, zamienionym na pokoj
dodatkowo:
sypialnie 2 polaczone w jedno i zamienione na kuchnie
schody w miejscu spirazni
salon to polaczene kuchni, salonu i schodow z projektu w jeden duzy salon + jadalnia
brak tej scianki skosnej
w lazience wydzielona spizarka
+ podniesiona scianka kolankowa i poddasze uzytkowe.
na dzis, koncza mi lazienki na gorze ( bo tam zrobilem 2 )
odezwij sie na priv'a to ci pokaze zdjecia..
ja mam d05 w wersji z garazem obok kotlowni, zamienionym na pokoj
dodatkowo:
sypialnie 2 polaczone w jedno i zamienione na kuchnie
schody w miejscu spirazni
salon to polaczene kuchni, salonu i schodow z projektu w jeden duzy salon + jadalnia
brak tej scianki skosnej
w lazience wydzielona spizarka
+ podniesiona scianka kolankowa i poddasze uzytkowe.
na dzis, koncza mi lazienki na gorze ( bo tam zrobilem 2 )
odezwij sie na priv'a to ci pokaze zdjecia..