wyszlo szydlo z worka tuz po podpisaniu umowy przedwstepnej i wplaceniu zadatku, mam nadzieje ze to jedyne "szydlo" ktore wyjdzie przy tej inwestycji
pozdrawiam
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

Siedzę w bran zy. I to nie jest nakreślenie ołówkienm, tylko projekt budowlany, który należy złozyc do starostwa na zgłoszenie. 600 zł to ta tańsza opcja. Takie sa ceny i nie ja je ustalam. Jak Pan nie wiesz co potrzeba na projekt przyłącza to Pan nie wyskakuj z ołówkiem, bo projektu w ołówku to nawet w szkole podstawowej Panu nie przyjmą.marjo23 pisze:600 złoty za projekt przyłacza????? nie bede tego nazywał bo szkoda słow, za nakreslenie ołowkiem na mapce zaworu i przebiegu 12 metrów rury? W maju robiłem mapki sytuacyjno wysokosciowe do celów projektowych dwóch działek o powierzchni 38 arów i zapłaciłem za 5 szt.600 zł.
skad pan broda wział ten cennik?
Za dużo czy za mało?marjo23 pisze:600 złoty za projekt przyłacza????? nie bede tego nazywał bo szkoda słow, za nakreslenie ołowkiem na mapce zaworu i przebiegu 12 metrów rury? W maju robiłem mapki sytuacyjno wysokosciowe do celów projektowych dwóch działek o powierzchni 38 arów i zapłaciłem za 5 szt.600 zł.
skad pan broda wział ten cennik?