Tobie pozostaje już tylko zaopatrywanie się w jaja w sklepie nabiałowym . Obciąć możesz sobie już tylko brodę i możę trochę jęzora.Anonymous pisze:Klientką to Ty dopiero będziesz jak Ci jaja obetną albo odstrzelą. Lepiej strzelaj dziki a nie głupstwa.Anonymous pisze:Proponuje polowanie zacząć w W-wie na Ostrobramskiej. Tam to sa dopiero wypasione,wyleżałe knury o kłamliwych lochach nie wspominając.Anonymous pisze: A może WINIEN dwa BERGERY? Dwa gerbery? Dwie gerbery? WINIEN za całą kwiaciarnię wraz z jej zamówieniami.... hie hie
P.S. Fajna Firma... nie ma co...
Trzeba jechać popolować na dziki!! Jedziesz Kolego ze mną??
Gdzie mój zamówiony od 2-mc kominek do jasnoszarej bezczelni oszuści !!!!!
Zrobiona w konia klientka
Co się dzieje z dachówkami von Muller
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
Gość
Re: Dachówki Creatona- co się dzieje - to nie żart
-
Gość
Re: Co się dzieje z dachówkami von Muller
Niestety już nic się nie dzieje. Przejeli von Mullera nieodopwiedzialni ignoranci. Patrz post Won Mueller.Lila pisze:Mam pytanie. Co się dzieje z dachówkami von Muller? Miałam wyliczony projekt pod dachówkę kasztanową i firma która mi to wyliczyła nie może mi tej dachówki sprzedać gdyż podobno sprzedano fabrykę firmie Wienerberger a ta odmawia sprzedaży na czas nieokreślony. Jeżeli jest to prawda to jest to kompletna ignorancja w stosunku do klienta.
Powodzenia
-
Gość
Re: Co się dzieje z dachówkami von Muller
Jest listopad.I co powiesz chirurgu czy snajperze, kim tam jesteś.Anonymous pisze:Niestety już nic się nie dzieje. Przejeli von Mullera nieodopwiedzialni ignoranci. Patrz post Won Mueller.Lila pisze:Mam pytanie. Co się dzieje z dachówkami von Muller? Miałam wyliczony projekt pod dachówkę kasztanową i firma która mi to wyliczyła nie może mi tej dachówki sprzedać gdyż podobno sprzedano fabrykę firmie Wienerberger a ta odmawia sprzedaży na czas nieokreślony. Jeżeli jest to prawda to jest to kompletna ignorancja w stosunku do klienta.
Powodzenia