dach-profil
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
gość121
dach profil na pewno Nie
Spotkałem się raz z tym handlowcem i to wystarczy by powiedzieć, że jest to nieuczciwy sprzedawca, krętacz, jednym słowem cham. Odradzam jakiekolwiek interesy z firmą Dach Profil.
Re: dach profil na pewno Nie
Może jakieś uzasadnienie? Czy będzie tylko plucie i dość?the_best2 pisze:Spotkałem się raz z tym handlowcem i to wystarczy by powiedzieć, że jest to nieuczciwy sprzedawca, krętacz, jednym słowem cham. Odradzam jakiekolwiek interesy z firmą Dach Profil.
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

Bo cham zawsze chamem będzie, i jużamc1 pisze:Może jakieś uzasadnienie? Czy będzie tylko plucie i dość?the_best2 pisze:Spotkałem się raz z tym handlowcem i to wystarczy by powiedzieć, że jest to nieuczciwy sprzedawca, krętacz, jednym słowem cham. Odradzam jakiekolwiek interesy z firmą Dach Profil.
Nikt mnie nie przekona że białe jest białe, a czarne to czarne !
-
komarr
the_best2 pisze:Spotkałem się raz z tym handlowcem i to wystarczy by powiedzieć, że jest to nieuczciwy sprzedawca, krętacz, jednym słowem cham. Odradzam jakiekolwiek interesy z firmą Dach Profil.
the best, proszę o więcej informacji bo z poprzedniego konta pisałeś o zapolskim identyczny tekst
the_best pisze:Spotkałem się raz z p. Zapolskim i to wystarczy by powiedzieć, że jest to nieuczciwy sprzedawca, krętacz, jednym słowem cham. Odradzam jakiekolwiek interesy z Zapolskim z Radzymińskiej 233.
lepiej żebyś miał coś na wytłumaczenie.