Witam,
czy orientujecie się może do jakiej instytucji najlepiej się zgłosić aby uzyskać dofinansowanie do instalacji solarnej składającej się z min 40 kolektorów. Zadaniem instalacji jest ogrzewania c.w.u. wspomagania c.o. ? Dofinansowanie dla osoby prawnej stąd moje pytanie bo po zamknięciu ekofunduszu nie bardzo wiem gdzie sie zwrócić, jakie są wymagania odnośnie instalacji, czy musi być w fazie projektowej, czy można je uzyskać dla instalacji, która jest już wykonana?
Pozdrawiam,
Dofinansowanie do instalacji zlożonej z min 40 kolektorów
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
jacbak7870
- Zainteresowany

dofinansowanie można uzyskać od 50m kwadratowych solsrów lub powyżej 600m kwadratowych
zapytaNIE PROSZĘ KIEROWAĆ NA SUNERGY@NEOSTRADA.PL POWOŁAĆ SIĘ NA JACKA
zapytaNIE PROSZĘ KIEROWAĆ NA SUNERGY@NEOSTRADA.PL POWOŁAĆ SIĘ NA JACKA
Witam.
pozdrawiam
Możesz startować w Wydziale Ochrony Środowiska Urzędu Miasta / Gminy /. Jak tam nic nie zwojujesz to na chwilę obecną nic nie ma.czy orientujecie się może do jakiej instytucji najlepiej się zgłosić aby uzyskać dofinansowanie do instalacji solarnej składającej się z min 40 kolektorów. Zadaniem instalacji jest ogrzewania c.w.u. wspomagania c.o. ? Dofinansowanie dla osoby prawnej stąd moje pytanie bo po zamknięciu ekofunduszu nie bardzo wiem gdzie sie zwrócić, jakie są wymagania odnośnie instalacji, czy musi być w fazie projektowej, czy można je uzyskać dla instalacji, która jest już wykonana?
pozdrawiam
Fizyki uczymy się od Brzęczkowskiego, pierwszego na świecie wynalazcy silnika grawitacyjnego (perpetuum mobile).