Czym ogrodzić dom

Ceny materiałów budowlanych zależą od różnych czynników i mogą się od siebie różnić. Jak znaleźć najlepsze połączenie jakości i ceny? Czy warto zastąpić dany materiał tańszym? To ważne pytania w czasie budowy i remontu. Odpowiedzi na nie znajdziesz w tym dziale.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Mirosław_B
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mirosław_B »

Juz do mnie dotarły moje panele w sumie to się troche zdziwiłem że tak szybko ale to dobrze w rzeczywistości wyglądaja jeszcze lepiej niz na zdjeciach. Wydaja sie solidnie wykonane ogólnie wszystko ok na srodę jestem umówiony na montarz:D.

Mirosław_B
Początkujący
Początkujący

Właśnie dzisiaj mi dostarczyli ogrodzenie. Myślę że to byl dobry wybór bezposrednimk zetknięciu na żywo sprawiają bardzo dobre wrażenie. Ogólnie jest ok. Jak juz wszystko będzie stało to dam znać.

SMOKU
Początkujący
Początkujący

Post autor: SMOKU »

No to dobrze że masz już wszystko ale jak to przywozili Ci dwa dni to wszystko czy jak bo 2 razy to samo tylko w innymi dniami napisałeś cos chyba nie tak co ?? Były jakies problemy? A to że sąfajne te panele to ja wiem wogóle mnie to nie dziwi.

Mirosław_B
Początkujący
Początkujący

No tak nie napisaem dokadnie i dla tego tak wzsyo nie pryzwieli mi wsyzstkiego jednego dnia bo nie wzrobili pryzwieli na rat, jednak nie ymienia to faktu jestem yadowlonz y ogrodyenia fajnie wzglda jest solidne oglnie ok.

SMOKU
Początkujący
Początkujący

Post autor: SMOKU »

Aha no to grunt ze uż wszystko jest ok i że jesteś zadowolony. No i że dobrze wybrałeś.

Mirosław_B
Początkujący
Początkujący

Już całe ogrodzenie jest zmontowane ładnie stoi w koło domu prezentuje się świetnie, jest solidne ogólnie jest super polecam wszystkim.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ceny materiałów budowlanych”