membrafol?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
membrafol?
Co sądzicie o foli dachowej membrafol. Mój wykonawca proponuje krycie dachu tą folią - niestety jest mi ona wogóle nie znana.
Bardzo proszę o wasze opinie.
Z góry wielkie dzięki.
Bardzo proszę o wasze opinie.
Z góry wielkie dzięki.
-
Gość
-
duduś
-
gość20
-
Gość
w 1998 roku zakupiłem folię Mambrafol (zielono-szarą). Po jej założeniu od razu pokryłem dach dachówką. Dziś jak pokazuję komuś jak wygląda moje poddasze to nie chce uwieżyć że ktoś taką folię mógł wyprodukować i sprzedać. Cała wykruszyła się i spadła na strop. Radzę każdemu kto chciałby kupić folię Membrafol - ręce won od tej folii.
Co sądzicie, czy mam jakieś szanse dochodzić roszczeń u producenta, bo czeka mnie nowe pokrycie dachu i zakup nowej folii (fachowiec obliczył mi że będzie to kosztowało 10 tysiaków). dach mi przecieka.
Czytając forum wiem że nie jestem sam, któremu Mambrafol spadła na głowę.
A może tak razem udamy się do Rzecznika praw konsumenta?
Co sądzicie, czy mam jakieś szanse dochodzić roszczeń u producenta, bo czeka mnie nowe pokrycie dachu i zakup nowej folii (fachowiec obliczył mi że będzie to kosztowało 10 tysiaków). dach mi przecieka.
Czytając forum wiem że nie jestem sam, któremu Mambrafol spadła na głowę.
A może tak razem udamy się do Rzecznika praw konsumenta?
-
Marek Kępkowski
- Początkujący

-
runcajs1967
- Aktywny

Tyvek jest super, lecz wracając do tematu to Membrafol w 1998 roku chyba niemiał atestów a teraz Ci co mają tą folię to chyba mogą sobie na własny koszt ją wymienić, osobiście i prywatnie wszystkie folie mają jakieś wady wiem że pełne deskowanie jest strasznie drogie lecz brak w nim wad jak jest prawidłowo wykonane