ocieplanie poddasza

Jeżeli chcesz zaadaptować swoje poddasze to koniecznie musisz znać wszystkie aspekty, z jakimi możesz się spotkać przy remoncie poddasza. Oprócz tego w tym dziale poznasz pomysły innych na aranżacje tego pomieszczenia.

Moderator: Redakcja e-dach.pl

mirado
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

ocieplanie poddasza

Post autor: mirado »

ąż przykro patrzeć jakie " fuszerki " ogłądam na stronach internetowych pokazane nawet przez Duże Markowe firmy. Mam sprawdzony sposób na ocieplenie poddasza. :D :D
ocieplanie poddaszy z zabudową / ocieplania /
- ułożenie wełny 2 x - konstrukcja metalowa - profile
- folia - paroizolacyjna- podwieszenie płytą gipsowo - kartonową- zaszpachlowanie spoin

yaco181
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: yaco181 »

A ktos robi to inaczej??? Zreszta,duze firmy przewaznie robia fuszerke bo oni ida na ilosc,anie jakosc.Pracowalem w takiej firmie wiec wiem jak to wyglada.

Pozdrawiam
Jacek

Broda79
Superużytkownik
Superużytkownik
Kontakt:

Post autor: Broda79 »

a przerwa wentylacyjna???
projekty przyłączy wod-kan. info na priv.

matt_davis
Aktywny
Aktywny

Post autor: matt_davis »

heh... tez wiem jak to jest... no niestety szara rzeczywistosc ;) do mnie do firmy przychodzi facet ktory posiada spora firme specjalizujaca sie w budownictwie od podstaw no i ma zaczete pare domow... konczy 6 i bierze nowych 4... bo juz licze kolejne 4 dachy... docieplenie nie wiem jakie robi ale na pewno odwala fuszerke... no ale coz... jak sie samemu nie przypilnuje to lipa bedzie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Poddasze”