Witam, jestem właśnie przed podjęciem decyzji odnośnie materiału do wykonania więźby do domu mieszkalnego, ok. 240 metrów kw. chodzi mi o ceny i wykonawcę. poszukuję firmy, która podjęłaby się wykonawstwa w okolicach Warszawy
dzięki za odpowiedź
prośba o radę
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
matt_davis
- Aktywny

Pisalem w innym temacie ze mam mozliwosc uciecia kazdej wiezby dachowej bez wzgledu na ilosc. Polecam swierka bo jest dobrym drewnem, jodla jeszcze lepsze. Ale swierk bez problemu wystarczy. Jesli chodzi o wiezbe i transport to bez problemu, ciekawe tylko jak z montazem... popytam naszych wykonawcow czy maja wolne terminy. Aha i jaki dokladnie termin Pana interesuje to bede wiedzial dokladnie. Bo wiezba jest do uciecia w ciagu 3 dni. Do tego oferujemy pokrycia dachowe, ocieplenia, rynny, okna... Jednym slowem mowiac kompletny dach na wymiar i zyczenie klienta
-
matt_davis
- Aktywny

jestes taki ciemny ze mi sie czytac nie chce tego co piszesz... moze ja powiem tak, nie jestes w temacie to sie nie wtracaj... poza tym nie do ciebie piszeamc1 pisze:Trafił swój na swego.
A poza tym uważam, że człowieka o nicku matt_davis nie należy pod żadnym pozorem brać poważnie, bo nie dość, że zazwyczaj nie ma nic mądrego do zakomunikowania, to jeszcze na dodatek nie ma zielonego pojęcia jak cokolwiek zakomunikować.