Ruup Ceramika - przewaga nad konkurencją
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
drewienko
Ruup Ceramika - przewaga nad konkurencją
jakie sa zalety tej dachóki ?
co wyróżnia ją od konkurencji ?
dlaczego warto właśnie ją kupić ?
co wyróżnia ją od konkurencji ?
dlaczego warto właśnie ją kupić ?
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

Przewaga
? jaka przewaga, no chyba że masz na myśli konkurencję w postaci Robena czy Koramica ? to może jakaś jest, z pewnością cenowa, poza tym bez rewelacji, krzywa jak wszystkie, plamiasta jak wszystkie (nieraz bardziej) podobno twarda (są twardsze) plusem jest barwienie w masie, generalnie firma przeciętna. Pozdrawiam
Nikt mnie nie przekona że białe jest białe, a czarne to czarne !
DACHOWKA E32
GorąCO POLECAM DACHÓWKE E32 Z KORAMICA.JEST TO DACHÓWKA PRODUKOWANA PRZEZ NIEMIECKA FIRME VON-MULLER A SPRZEDAWANA W POLSCE PRZEZ KORAMICA. PIEKNA ROWNA GLADKA POPROSTU SUPER.JA MAM GRAFIT ANGOBE SZLACHETNA.WYGLADA PIEKNIE.POLECAM
TROCHE PAN PRZESADZIL , KORAMIC E32 PRODUKOWANY PRZEZ NIEMIECKA FIRME VON-MULLER BIJE NA GLOWE NAWET CREATONA!!!!!!!!!!!!!!!!
TROCHE PAN PRZESADZIL , KORAMIC E32 PRODUKOWANY PRZEZ NIEMIECKA FIRME VON-MULLER BIJE NA GLOWE NAWET CREATONA!!!!!!!!!!!!!!!!
marek s.
- marcinradom
- Superużytkownik

- Kontakt:
- Andrzej Wilhelmi
- Superużytkownik

- Kontakt:
-
matt_davis
- Aktywny

Szczerze to Robena nie ma co porownywac np do Meyer Holsena ktorego sprzedajemy najwiecej, Roben ostatnio nie "zlozyl" sie na dachu klienta ktory mial dosc spory dach (300m) a Meyer Holsen nie dosc ze ma bardzo dobra powloke, jest bardzo trwala i idealnie sie sklada na dachu. Polecam oczywiscie. Jesli chce ktos Robena to niech go kupi ale jak ktos chce lepiej to cos innego
nie mowie ze Roben jest zly
-
matt_davis
- Aktywny

- Andrzej Wilhelmi
- Superużytkownik

- Kontakt:
Brak elementarnej wiedzy i merytorycznych, rzeczowych argumentów to typowe dla handlarzy. "...dość spory dach 300 m2...","... Roben się nie złożył..." to są argumenty przemawiające za wyższością Meyer Holsena nad Robenem
. Duży dach to 600 m2 a spory dach to 800~900 m2. Dachy na garażach mają po 150 m2.
A może dekarz pił i się rozłożył to może dlatego Roben się nie złożył?
. Pozdrawiam.
A może dekarz pił i się rozłożył to może dlatego Roben się nie złożył?
-
Rudolf Bras jr.
- Superużytkownik

Może Roben jest i krzywy ale nie ,aż tak aby się nie złożył na dachu, to raczej wykonawca się za ciasno "ułożył " tzn. je - czyli dachówki (szczególnie Roben plus ). Tak na marginesie, nie znam prostej dachówki ceramicznej, są tylko mniej lub bardziej krzywe i taki jest ich urok.
Nikt mnie nie przekona że białe jest białe, a czarne to czarne !
-
matt_davis
- Aktywny

mam na mysli domek jednorodzinny... zwyklego prostego obywatela... nie mowie o ogromnych dachach juz ponad te 500 m czy nawet wiecej... bo ostatnio mialem klienta na karpiowke z dachem ponad 800m tak ze wiem jak moga byc duze dachy...Andrzej Wilhelmi pisze:"...dość spory dach 300 m2..."
tak zamki mial krzywe... zreszta poszla seria dachowek popekanych przy wypalaniu... tak ze nie wiesz to nie mowAndrzej Wilhelmi pisze:"... Roben się nie złożył..."
akurat nie mowilem ze to sa argumenty ktore przewazaja zdecydowanie nad Robenem... nie mowie ze Roben jest zly... ale porownujac klase dachowki Meyer Holsen i Robena to tak naprawde nie ma co porownac... ale nie mam zamiaru sie nikomu z tego spowiadacAndrzej Wilhelmi pisze:to są argumenty przemawiające za wyższością Meyer Holsena nad Robenem
Pozdrawiam.
Nie możliwe technologiczniezreszta poszla seria dachowek popekanych przy wypalaniu... tak ze nie wiesz to nie mow Smile
wiem bo byłem w fabryce i widziałem cały proces
a z zamkami to może być problem że to był II gat. często gęsto w walce o cenę wciska sie go .
Aczkolwiek dobry dekarz potrafi rozwiązać ten problem.
-
matt_davis
- Aktywny