Szukam ekipy budowlanej okolice Krakowa

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

gosiek23
Początkujący
Początkujący

Szukam ekipy budowlanej okolice Krakowa

Post autor: gosiek23 »

Witam, szukam ekipy budowlanej w okolicach Krakowa. Miejsce budowy Miechów. Rozpoczęcie prac kwiecień/maj

zibi17
Początkujący
Początkujący

Post autor: zibi17 »

witam

Polecam firmę jdomagała u mnie budowali jestem zadowolony mogę przesłać Ci kilka zdjęć i namiary na nich zgrana i solidna ekipa :lol:

gosiek23
Początkujący
Początkujący

jdomagala

Post autor: gosiek23 »

dziekuje i Bardzo prosze o namiary ekipy jdomagala i kilka zdjec z budowy.
pozdrawiam

zibi17
Początkujący
Początkujący

Post autor: zibi17 »

Więcej o nich można znaleźć na jdomagala.pl/a zdjęcia zmojej budowy ma pan na swojej poczcie . Pozdrawiam !

nawri
Początkujący
Początkujący

Post autor: nawri »

Jesteśmy zainteresowani pańską ofertą, prosimy o kontakt w celu ustalenia szczegółów. Jesteśmy z Jędrzejowa wiec blisko. Pozdrawiamy AND-BUD

ailanthus1980

Post autor: ailanthus1980 »

Witam,
Jeśli macie namiary na dobrych i sprawdzonych fachowców praktycznie z każdej branży, lub jeśli jacyś szczególnie zaleźli Wam za skórę, to prosze dodawajcie swoje opinie i namiary na w/w firmy do serwisu xxxxxx
Tylko dzięki Waszej dobrej woli możemy stworzyć przyjazny portal, gdzie ludzie będa wymieniali się adresami przeróżnych wykonawców.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
A.G.

dan bud
Początkujący
Początkujący

Re: Szukam ekipy budowlanej okolice Krakowa

Post autor: dan bud »

Jestesmy z okolic Krakowa budujemy domy jesli jestescie zainteresowani prosze o kontakt
Pozdrawiam Daniel

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”