Łóżko przez internet?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Łóżko przez internet?
co myślicie o kupnie łóżka przez internet? niemogę nigdzie znaleś takiego jak mi się podoba a w internecie na stronie beds.pl znalazłam, ale nie jestem przekonana czy to bedzie tak jak na obrazku, ktoś może kupował tam? a może ktoś kupował gdzie indziej i poleci mi?
Re: łóżko przez internet?
W sensie: sama rama/łóżko czy ogólnie z materacem? Bo jak z materacem to bym odradzał, lepiej go wypróbować, położyć się, poruszać na łóżku, wtedy dopiero czujemy czy się nam będzie na nim dobrze spało czy nie...misia79 pisze:co myślicie o kupnie łóżka przez internet? niemogę nigdzie znaleś takiego jak mi się podoba a w internecie na stronie beds.pl znalazłam, ale nie jestem przekonana czy to bedzie tak jak na obrazku, ktoś może kupował tam? a może ktoś kupował gdzie indziej i poleci mi?
-
komarr
Oj, miałem kiedyś trzymiesięczną jazdę, włącznie z wyzywaniem się przez telefon. :/ Od tamtej pory wybieram głównie duże sklepy internetowe, a przynajmniej takie, które pofatygowały się by zapisać się w jakimś ceneo czy coś. Tamten sklepik znalazłem szukając konkretnego produktu i skończyło się na przepychankach słownych. Ale oddali jak zacząłem groźbę prawną konstruować z koleżanką prawniczką.komarr pisze:wg prawa w każdym sklepie www mozna zwrócić.karatekid pisze:jak tylko ramę, to mozna zamówić. Poza tym w porządnym sklepie można zwrócić towar, jeśli okaże się nizgodny z Twoimi oczekiwaniami
niektóre tylko zwlekają z oddaniem pieniędzy.
Tuturu tuturu rutu tutu... 
ja łózka przez internet nigdy bym nie kupiła.
ceny w internecie kuszą, ale łózko musi byc porządne, dlqatego zanim zapłacisz idzź do sklepu i sprawdz jak wygląda, czy jest solidne i czy pasuje ci kolor. W internecie kolor zawsze jest innny od tego w rzeczywistości, dzięki temu unikniesz rozczarowań. Jak sprwdzisz łóżko osobiście w sklepie możesz zamówić przez internet jeśli jest tańsze?
ceny w internecie kuszą, ale łózko musi byc porządne, dlqatego zanim zapłacisz idzź do sklepu i sprawdz jak wygląda, czy jest solidne i czy pasuje ci kolor. W internecie kolor zawsze jest innny od tego w rzeczywistości, dzięki temu unikniesz rozczarowań. Jak sprwdzisz łóżko osobiście w sklepie możesz zamówić przez internet jeśli jest tańsze?
Odradzam, ciężko ocenić jakość materiałów, wygodę. Pewne rzeczy po prostu lepiej sprawdzić w realu, a później jeśli koniecznie chcesz zaoszczędzić zamówić przez internet, wtedy wiesz czego się już spodziewać.misia79 pisze:co myślicie o kupnie łóżka przez internet? niemogę nigdzie znaleś takiego jak mi się podoba a w internecie na stronie beds.pl znalazłam, ale nie jestem przekonana czy to bedzie tak jak na obrazku, ktoś może kupował tam? a może ktoś kupował gdzie indziej i poleci mi?
Pozdrawiam
a ja sądzę, że to dobry pomysł z zakupem przez internet.... możesz przecież napisać do sklepu i wypytać o wszystko co cię interesuje.misia79 pisze:co myślicie o kupnie łóżka przez internet? niemogę nigdzie znaleś takiego jak mi się podoba a w internecie na stronie beds.pl znalazłam, ale nie jestem przekonana czy to bedzie tak jak na obrazku, ktoś może kupował tam? a może ktoś kupował gdzie indziej i poleci mi?
ja mogę polecić sklep meblowy Mega House co prawda kupowałem u nich szafkę, ale nie było problemów z wypytaniem wcześniej o szczegóły które mnie interesowały. chyba robią też rzeczy na zamówienie... ale nie jestem pewien
-
matt_davis
- Aktywny