pozdrawiam
Dekoracja okna-tylko jak?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
no mi przyszedł mały pomysł ale nie wiem czy ci sie spodoba... moze jeszcze zmienisz te firanki .... jabym w osciezu wstawil jakies halogeny w odpowiednim kolorze do scian ... a na srodku postawil jakis duzy wgzotyczny kwiat ... nom a na szybach mozesz powiesic jakies delikatne dodatki po dwuch stronach kwiata (takie na przylepiec zasysajacy sie) :PP
witam... jestem mlodym budowlancem z praktyki ... glownie zajmuje sie elewacjami i drobnymi remontami ... robie szkole policealna na budownictwie bo studia zawalilem ... jak na moj wiek sadze ze mam juz duze doswiadczenie
-
firanczar
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Dekoracja okna-tylko jak?
zapraszam serdecznie, mam pomysł na każde okno i do każdego wnętrza, mogę przysłać propozycje na maila, dokonać bezpłatnej wyceny www.firanczar.pl
firany, zasłony, lambrekiny, galanteria stołowa, pokrowce na krzesła, do każdego wnętrza, w przystępnej cenie
Re: Dekoracja okna-tylko jak?
Jak dla mnie to grunt mieć dobrze dobrane detale. Jeśli takie drobnostki jak karnisze np dobrze dobierzesz to może zmienić całość. Ja miałam podobny problemy ale z nieco mniejszym oknem. Kupiłam takie karnisze http://karnisz.net/do/item/brooklynSN/B ... yna-Nikiel i do tego kupiłam delikatne, prześwitujące zasłony i jest to efektowne. Karnisze są bardzo zgrabne, tylko duże końcówki podkreślają to wszystko. Może się spodoba Tobie też takie połączenie