kafelki we wrocławiu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
kafelki we wrocławiu
Witam
Mam pytanie gdzie mozna we wrocławiu kupic tanie kafelki
czy tylko castorama?
dziekuje
pozdrawiam
Mam pytanie gdzie mozna we wrocławiu kupic tanie kafelki
czy tylko castorama?
dziekuje
pozdrawiam
-
Sklep on-line Lazienki24
- 1 - ostrzeżenie!
Witam,
we Wrocławiu, tak jak i w całej Polsce zakupu płytek ceramicznych można dokonać za pośrednictwem internetu.
Zakupy w internecie są tanie, wygodne i bezpieczne.
Jest wiele sklepów internetowych z wyposażeniem łazienek, np.
eurolazienki24.pl
styllux.pl
bądź nasz sklep internetowy.
Pozdrawiam
Paula/ lazienki24.pl
we Wrocławiu, tak jak i w całej Polsce zakupu płytek ceramicznych można dokonać za pośrednictwem internetu.
Zakupy w internecie są tanie, wygodne i bezpieczne.
Jest wiele sklepów internetowych z wyposażeniem łazienek, np.
eurolazienki24.pl
styllux.pl
bądź nasz sklep internetowy.
Pozdrawiam
Paula/ lazienki24.pl
Witaj.
Pamietaj, ze przy kupnie plytek nie sugeruj sie jedynie cena. Wierz mi, lepiej zaplacic troszke wiecej, a miec plytki wymiarowe, niz zaplacic 10zl/m2 i przeplacic za fachowca, ktory bedzie Ci to ukladal. No, chyba, ze sam sobie bedziesz ukladal, ale to naprawde szkoda nerwow, jezeli plytka ma 3mm rozrzutu.
Pozdrawiam, loC
Pamietaj, ze przy kupnie plytek nie sugeruj sie jedynie cena. Wierz mi, lepiej zaplacic troszke wiecej, a miec plytki wymiarowe, niz zaplacic 10zl/m2 i przeplacic za fachowca, ktory bedzie Ci to ukladal. No, chyba, ze sam sobie bedziesz ukladal, ale to naprawde szkoda nerwow, jezeli plytka ma 3mm rozrzutu.
Pozdrawiam, loC
-
Sklep on-line Lazienki24
- 1 - ostrzeżenie!
Witam,
całkowicie się zgadzam. Kupując tanie płytki, średniej jakości, decydujemy się na tzw. złudną oszczędność. Fakt, za płytki zapłacimy mniej. Ale będziemy musieli zapłacić więcej za fachowca, który z takimi płytkami będzie się męczył. Dodatkowo, tanie płytki wątpliwej jakości zużyją się dużo szybciej, a tym samym dużo szybciej będziemy musieli zainwestować w kolejny remont.
Najlepiej kupić produkty znanych, dobrych marek, ale w atrakcyjnych cenach
Pozdrawiam
całkowicie się zgadzam. Kupując tanie płytki, średniej jakości, decydujemy się na tzw. złudną oszczędność. Fakt, za płytki zapłacimy mniej. Ale będziemy musieli zapłacić więcej za fachowca, który z takimi płytkami będzie się męczył. Dodatkowo, tanie płytki wątpliwej jakości zużyją się dużo szybciej, a tym samym dużo szybciej będziemy musieli zainwestować w kolejny remont.
Najlepiej kupić produkty znanych, dobrych marek, ale w atrakcyjnych cenach
Pozdrawiam
Re: kafelki we wrocławiu
Max-Fliz właśnie otworzył salon. Tam zawsze ktoś Ci doradzi a masz wszystko w jednym miejscu. Przez internet to zawsze ryzykowne, potłuką Ci, kolor będzie inny niż na zdjęciu, a tak pójdziesz, zobaczysz, dotkniesz i możesz kupować.
Re: kafelki we wrocławiu - Max-Fliz!!!
Po pierwsze trochę pan się spóźnił z odpowiedzią:) ale dzięki temu zmusił mnie pan do zarejestrowania się tu. Po drugie, Max-Fliz otwarto już w październiku, więc to w sumie już dwa miesiące. To tyle krytycznych uwag z mojej strony. Z resztą w pełni się zgadzam, co więcej powiem, że wyszedłem zadowolony. No ale skoro sprawdzili się u centusiów w Krakowie czemu u nas mają się nie sprawdzić:) Pozdrawiam
tylko, że moim zdaniem, zamawianie w internecie to duże ryzyko. Skąd mamy mieć pewność, że kolor płytek na zdjęciu będzie taki sam w rzeczywistości?! lepiej jechać do sklepu, salonu.
We Wrocławiu jest jeszcze Adako na Karmelkowej, a dla ścisłości Ceramika Design to się teraz nazywa ceramikadesign.pl . Chyba poza szyldem nic się nie zmieniło, więc nadal tam kupuje, ponieważ na niektóre płytki są niezłe promocje. W kwesti marketów to gorąco nie polecam. Paczki różnią się odcieniem jedna od drugiej, ponieważ market ma w dup... to, że nie miesza się płytek z różnych tygodni produkcji (po prostu jedziemy na cenie). Do marketu, wtedy jeśli 95% Pań we Wrocławiu nie widzi różnicy (cytując pewną reklamę proszku). Max-Fliz – piękny salon, ale na gruby portfel. Lexusem nie jeżdżę, a Skodą Fabią pod rzeczony Fliz nie podjadę.
dziwne. A w Krakowie da się kupić płytki za 30-40zł. Plus do tego mają outlet, który odwiedzam najpierw:)
-
IDM-SERVICE
- Superużytkownik

Witam
Ogólnie temat woda.
Jednakże kupując przykładowo w Opocznie , czy też w Piechowicach (polcolorit) płytki w 2-im gatunku (70%ceny 1) t w porównaniu z ceną Castoramy 1-rwszy gatunek jest tańsze i JAKOŚCIOWO lepsze.
Będąc w hipermarketach weźcie i rozłóżcie płytki na posadzce. Nie mają kątów i płaszczyzny. Przymierzcie płytkę do płytki i sami zobaczycie różnice
Pozdro
Ogólnie temat woda.
Jednakże kupując przykładowo w Opocznie , czy też w Piechowicach (polcolorit) płytki w 2-im gatunku (70%ceny 1) t w porównaniu z ceną Castoramy 1-rwszy gatunek jest tańsze i JAKOŚCIOWO lepsze.
Będąc w hipermarketach weźcie i rozłóżcie płytki na posadzce. Nie mają kątów i płaszczyzny. Przymierzcie płytkę do płytki i sami zobaczycie różnice
Pozdro
Góral z Sudet
-
bonjourparis
- Początkujący

No mnie też się wydawało, że w tych wszystkich super-, hiper- jest do bani, i jeszcze drogo, albo tyle co w innych branżowych sklepach - właśnie typu Max-Fliz.
-
IDM-SERVICE
- Superużytkownik

Witam
Poniżej zapodałem link do sklepów z płytkami we Wrocławiu i okolicach
Przejedź się i porównaj ceny
-www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=OpE&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&q=Glazura+terakota+wroc%C5%82aw&btnG=Szukaj&lr=lang_pl&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Jak już wybierzesz to sprawdź te płytki przed zakupem.
Wystarczy kilka z nich porównać przykładając do siebie. Jedna płytka nic Tobie nie powie.
Jeżeli przyłożysz płytki bokami zobaczysz czy mają różnice w długościach boków i ewentualne zwichrowania. jak położysz płytkę na płytkę to czy nie jest wyboczona.
Czasami trzeba położyć kilka obok siebie by stwierdzić nierówności.
Nie mówię i innych wadach i skazach.
Dlatego kupuje 2 , a czasami 3 gatunek, gdzie płytki posiadające niewielkie skazy lecz nie widoczne dla laika.
Pozdrawiam
Poniżej zapodałem link do sklepów z płytkami we Wrocławiu i okolicach
Przejedź się i porównaj ceny
-www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=OpE&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&q=Glazura+terakota+wroc%C5%82aw&btnG=Szukaj&lr=lang_pl&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Jak już wybierzesz to sprawdź te płytki przed zakupem.
Wystarczy kilka z nich porównać przykładając do siebie. Jedna płytka nic Tobie nie powie.
Jeżeli przyłożysz płytki bokami zobaczysz czy mają różnice w długościach boków i ewentualne zwichrowania. jak położysz płytkę na płytkę to czy nie jest wyboczona.
Czasami trzeba położyć kilka obok siebie by stwierdzić nierówności.
Nie mówię i innych wadach i skazach.
Dlatego kupuje 2 , a czasami 3 gatunek, gdzie płytki posiadające niewielkie skazy lecz nie widoczne dla laika.
Pozdrawiam
-
Misiaczek1412
- Początkujący

Najlepiej zrób tak jak ja : Zaoszczędź czas i nerwy i kup płytki przez internet. Po co męczyć się i chodzić po mieście godzinami ? Wejdź na TĄ stronkę.Jest tam duży wybór i na pewno coś znajdziesz dla siebie. Dla mnie to było najlepsze rozwiązanie i w 100% jestem zadowolona 
Dokładnie! Szkoda nerwów na takie łażenie po sklepach. Ja również polecam sklepy internetowe.