Ceny prac elektroinstalacyjnych

Domowe prace związane z prądem mogą być bardzo niebezpieczne. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat instalacji elektrycznych począwszy, od wymiany kontaktu po podłączenie prądu.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

Super Man

Ceny prac elektroinstalacyjnych

Post autor: Super Man »

Chciałbym zapytać jakie są u Was koszty robót elektroinstalacyjnych? Ile kosztuje np. zamontowanie licznika na prąd??

zapraszam do dyskusji

asd

Post autor: asd »

no mnie też to interesuje, ja nie długo będe szukała elektryka by wykonał mi instalacje, i chciałabym wiedzieć ile to mniej więcej kosztuje...

Gość

Post autor: Gość »

dziwne pytanie jestem wykonawco instalacji elektrycznych to jest chyba pytanie o wykonanie inst elektrycznej wraz z przyłączem bo licznik montuje miejscowy R E

aldona

ile kosztuje zamontowanie licznika energi elektrycznej

Post autor: aldona »

Licznik jak wiadomo jest własnością ZE,a zamontowanie teoretycznie nic nie kosztuje.Ale najlepiej miec w zanadrzu 2 flaszki czystej. :roll:

hydraulik
Początkujący
Początkujący

Post autor: hydraulik »

Ciekawe gdzie się jeszcze praktykuje flaszki. Łaski nie robia, jak nie założą to pismo do ZE i panowie w poniedziłek kupują Wyborczą

dr kidler

Post autor: dr kidler »

http://www.elektro-projekt.pl/cennik2.html

Jak chcesz porównać te ceny z innymi firmami to Goooooogle.

dupek

Post autor: dupek »

żyjemy w gospodarce rynkowej ,jedna strona chce zarobić jak najwięcej- druga zaś zapłacić chce jak najmniej.........;którą stronę reprezentujesz?

ent

odpowiedź

Post autor: ent »

Ja za instalacje w domku jednorodzinnym 9 pomieszczeń za zrobienie całej instalacji wraz z instalacją alarmową, telefon biorę 1800zł

KULIO406
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: Ceny prac elektroinstalacyjnych

Post autor: KULIO406 »

Zapraszam kolege do zalozenia takiej instalacji,domek w ktorym jest 9 pomieszczen a bedzie 120 punktow elektrycznych.Prosze o kontakt,dam zlecenie...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje elektryczne”