domki letniskowe

Domy drewniane w praktyce ? tajniki prawidłowej budowy domów w różnych technologiach, specyfika eksploatacji, zagadnienia techniczne i opinie użytkowników. Wszystkie informacje na temat domów drewnianych znajdziesz w tym dziale.
Piotr667
Początkujący
Początkujący

Re: domki letniskowe

Post autor: Piotr667 »

Zamiast budować, można też kupić gotowe domki letniskowe.

Anka 1234
Początkujący
Początkujący

Re: domki letniskowe

Post autor: Anka 1234 »

Na pewno proszę nie zamawiać produktów ze strony domki-sodas.Ja zamówiłam garaż drewniany i było profesjonalnie do czasu zapłaty i zgłoszenia pierwszych wad.Wstawili nam wypaczone wrota, a pracownik opowiadał że to z powodu impregnacji z jednej strony,druga częśc wrót była prosta,chociaż tak samo zaimpregnowana.Boczne drzwi zamiast drewnianych przywieźli przeszklone i na miejscu chcieli je zabijać za krótkim deskami,wyrywając wklejona szybę.Na dziury w montowanych deskach i pęknięcia po 3 metry stwierdzili że to drewno i wymienia jak już będzie dziura na wylot.Pracownik biura,który otrzymał zdjęcia wad nawet nie odpisał.Po 4 tygodniach boczne drzwi się nie zamykają,a wrota dla równowagi nie otwierają,bo opadły,wyregulować się nie da ,bo używają najtańszych zawiasów.Dodatkowo na stronie reklamują,że drewno jest najwyższej klasy a w malutkim regulaminie na dole strony można przeczytać ,że to klasa a/b.Też skusiłam się dobrymi opiniami ale spora część to opinie od osób,które mają tylko 1 lub 2 opinie,więc to daje do myślenia.Jakość desek nie powala ,są dziury po sękach i spękane sęki ,nawet okno przecieka pod szybą w tym sprzedawanym badziewie.Najlepiej skorzystać z polecenia znajomych,bo opiniom w internecie już nie można wierzyć.I co ciekawe na FB nie udostępniają opcji komentowania i to też dużo mówi o tej firmie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Domy Drewniane ”