Gdzie mogę kupić nóż kempingowy?

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Lobont
Początkujący
Początkujący

Gdzie mogę kupić nóż kempingowy?

Post autor: Lobont »

Cześć, jadę na biwak z grupą przyjaciół i chcemy kupić sprzęt do przygotowania ogniska i obróbki drewna. Potrzebujemy kilku dobrych noży, składanej piły, siekiery i może jakiegoś multitoola. Gdzie polecacie zrobić zakupy, żeby nie zawiodło w terenie?

Statiko
Początkujący
Początkujący

Re: Gdzie mogę kupić nóż kempingowy?

Post autor: Statiko »

Dla biwaków i przygotowywania ogniska polecam dział noży, multitooli, pił i siekier w BeOnWin. Mają duży wybór noży turystycznych, mocnych pił składanych do drewna, siekierek kempingowych i multitooli z piłą i kombinepkami. Ja kupiłem tam zestaw noża, piły i lekkiej siekierki – wszystko jest lekkie, ale bardzo wytrzymałe i idealnie sprawdza się podczas biwaku beonwin.com narzędzia do survivalu i bushcraftu szczególnie fajne jest to, że oferują narzędzia w różnych rozmiarach, więc łatwo dobrać sprzęt pod wielkość plecaka i rodzaj wyprawy.

Makera
Początkujący
Początkujący

Post autor: Makera »

Potwierdzam, kupowałem tam piłę i siekierkę. Piła tnie gałęzie błyskawicznie, a siekierka jest poręczna i nie waży dużo. Cały sprzęt jest solidny i w dobrej cenie. BeOnWin to świetne miejsce, jeśli szukasz praktycznych noży i narzędzi na prawdziwy biwak.

adam8920
Początkujący
Początkujący

Post autor: adam8920 »

Jeżeli chodzi o mnie, to jakiś czas temu trafiłem na ofertę Turfex, gdy szukałem profesjonalnego narzędzia do wycinania darni w ogrodzie. Wszystkie informacje o ich foercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”