Ciekawe strony z lampami.

Aranżacja wnętrz to także odpowiednie światło. Prawidłowe rozmieszczenie oświetlenia w pomieszczeniach mieszkalnych jest bardzo istotną kwestią. Sprawdź jakie oświetlenie będzie najlepsze do Twojego wnętrza.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

marekk4
Początkujący
Początkujący

Re: Ciekawe strony z lampami.

Post autor: marekk4 »

Jeśli szukacie solidnych i estetycznych opraw do lamp ewakuacyjnych – polecam sprawdzić ofertę na oprawy LED, kierunkowe, z piktogramami i awaryjne – idealne do biur, magazynów i obiektów użyteczności publicznej. Duży wybór znajdziecie na alleBHP.pl – oprócz lamp mają tam też wszystko z zakresu BHP, ppoż., i oznakowania. Sprawdzona jakość i szybka wysyłka!

kaleson
Początkujący
Początkujący

Post autor: kaleson »

Szukałem oświetlenia do garderoby, ale nie miałem zamiaru niczego wiercić. Pełno jest w chinach tego, ale zależało mi na szybkiej dostawie i możliwości reklamacji więc zacząłem szperać w internetach XD
Trafiłem na polski sklep z lampkami montowanymi na magnes i ładowanymi przez USB-C - idealnie. Kupiłem 4 szt. - dwie poszły do szafy, jedna do piwnicy i jedna przy łóżku. Na razie dają radę, minął miesiąc a wciąż nie musiałem ich ładować - czyli oszczędność. Ja mogę śmiało polecić: golamp.pl :D :D :D
W ogóle świetne jest to że w razie czego można ją sobie wziąć w rękę i coś dodatkowo oświetlić

Maciej1977
Początkujący
Początkujący

Post autor: Maciej1977 »

Ostatnio szukałem nowoczesnych i designerskich lamp LED i trafiłem na polskiego producenta, który naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył ledesign.com.pl
.

To, co wyróżnia tę firmę, to fakt, że lampy są produkowane w Polsce z dużą dbałością o szczegóły. Widać jakość wykonania i staranność w każdym detalu. Co ważne – jako jeden z nielicznych producentów dają też możliwość modyfikacji każdej lampy (np. długość, kolor, barwa światła), a nawet realizują projekty indywidualne na zamówienie. Ja sam skorzystałem z tej opcji i otrzymałem fachową pomoc przy dostosowaniu lampy do mojego układu sufitu – wszystko zostało świetnie dopasowane.

Jeśli ktoś szuka czegoś do domu, można sprawdzić całą kategorię.
Dla osób, które lubią nowoczesne rozwiązania, polecam szczególnie lampy sterowane pilotem lub aplikacją mobilną
– bardzo wygodna opcja, szczególnie w salonie czy jadalni.

Moim zdaniem to świetna alternatywa dla gotowych rozwiązań z sieciówek – tutaj naprawdę można dobrać lampę pod siebie i mieć coś wyjątkowego, a nie masówkę.

gala_tg
Początkujący
Początkujący

Post autor: gala_tg »

U siebie przerabiałem temat oświetlenia elewacji i trochę się naszukałem, bo większość sklepów ma bardzo podobne modele.

Jeśli ktoś celuje w nowoczesne lampy elewacyjne LED (góra–dół albo efekt świetlny na ścianie), to warto zwrócić uwagę na takie rozwiązania — robią dużo lepszy klimat niż zwykłe kinkiety.

Ja trafiłem na stronę: oledowani.pl
i mają tam spory wybór jeśli chodzi o oświetlenie elewacyjne i lampy zewnętrzne LED — szczególnie pod nowoczesne domy i ogrody.

Może komuś się przyda, bo sam długo szukałem czegoś sensownego 🙂

smichalek
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: smichalek »

Polecam porównywać jak najwięcej propozycji.
Nie koncentrujcie się tylko na jednej, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Nie polecam też zakładanie, że najwyższa cena oznacza najwyższą jakość.
Co do tego nie ma reguły. To ma wam pasować do stylu wnętrza.

Awatar użytkownika
budujemy_razem
Początkujący
Początkujący

Post autor: budujemy_razem »

Razem z żoną szukaliśmy lamp do domu - salon, korytarz, trzy sypialnie i gabinet, .
Wybieraliśmy system szynowych 3-fazowy z pomocą elektryka ale pomieszał nam zestaw i musieliśmy szukać i doputywac w różnych miejscach. :/

Najważniejsze jest zaplanowanie stref zanim się cokolwiek kupi -o tym właśnie przeczytałem na mlamp.pl i to mi otworzyło oczy, bo myślałem że po prostu kupię szyny i reflektory. 2x musieliśmy konsultować sprawy z lrojektantem.

Stworzyliśmy listę lamp z wymiarami i wydaliśmy listę do wycen do kilku sklepów, część nawet nie odpisała. Dobry kontakt złapaliśmy telefonicznie z mlamp.pl odpisali sprawnie z konkretnymi propozycjami i rabatami. Dobieraliśmy tez kinkiety nad łóżko i lampy sufitowe Azzardo warto przefiltrować po stylu bo wybór jest naprawdę szeroki.

Czas wysyłki wyszedł ok i dostaliśmy dobry rabat. Będziemy jeszcze szukać lamp do ogrodu i na taraswięc też tam zajrzymy..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie wnętrz”