Kontenery biurowe

Planujesz budowę lub remont? Zastanawiasz się jakie materiały wykorzystać? W tym dziale znajdziesz opinie na temat różnego rodzaju materiałów i rozwiązań konstrukcyjnych. Możesz też podzielić się swoimi doświadczeniami.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

dariuszu
Początkujący
Początkujący

Re: Kontenery biurowe

Post autor: dariuszu »

Teraz właśnie dużo firm przez pandemię inwestuje w takie kontenery biurowe. Nie każdy potrzebuje wielkiego biura, za które trzeba sporo płacić. Kontenery biurowe są też mobilne, można jest stawiać w różnych miejscach. Ja swój kontener wynajmowałem.
dopóki walczysz jesteś zwycięzcą

Tomek320
Aktywny
Aktywny

Post autor: Tomek320 »

Kontenery biurowe czyli coś takiego jak tutaj Obrazek to bardzo fajne rozwiązanie. Wygodne i stosunkowo tanie, a doskonale spełnia swoją rolę

Dariusz80
Aktywny
Aktywny

Post autor: Dariusz80 »

Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci także ofertę firmy Bamor. Swoją siedzibę mają w Resku w województwie zachodniopomorskim. Dostarczyli nam kontenery techniczne oraz kontenery socjalno-biurowe. Gwarantują wysokiej jakości obiekty, które z pewnością sprostają Twoim wymaganiom. Osobiście jestem bardzo z nich zadowolony.

bruno9
Początkujący
Początkujący

Post autor: bruno9 »

Fajne rozwiązanie! Myślę, że do takiej realizacji nadałby się kontener od Mastertec.

KaroKrop
Początkujący
Początkujący

Post autor: KaroKrop »

Kontener to naprawdę fajna opcja. U mnie sprawdził się kontener. Co więcej jestem tak zadowolony, że zastanawiam się nad zakupem kontenera na działkę. Dla mnie ważna jest jakość, a Modular naprawdę jest godny polecenia. Ja korzystałem z typowego kontenera biurowego, ale ich realizacje robią ogromne wrażenie, fajne budowle robią i właśnie o czymś takim myślę, aby kupić

niezbyt
Początkujący
Początkujący

Post autor: niezbyt »

Kontenery z płyty warstwowej to faktycznie fajna opcja, która wciąż zyskuje na popularności... Wystarczy się rozejrzeć w dowolnej przestrzeni miejskiej czy przemysłowej - wszędzie widać pawilony handlowe, stróżówki, biura kontenerowe, szatnie... Oczywiście duże znaczenie ma cena inwestycji, ale chyba przede wszystkim decyduje krótki czas realizacji i dużo mniejsza ilość problemów organizacyjnych.

Samsonnn
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Samsonnn »

Jak szukacie kontenerów mobilnych, to sprawdźcie mocny1.pl/. Są solidnie wykonane, trwałe i idealne do różnorodnych zastosowań. Zarówno jako biura tymczasowe, magazyny, jak i mieszkania - spełniają swoją funkcję w 100%.

marko19
Aktywny
Aktywny

Post autor: marko19 »

Kolega ma takie biurowe kontenery i uważam, że to jest genialny pomysł. Nie bawisz się w budowę czy wynajem budynku. Taki kontener na prawdę extra mu się sprawdza. Ja do tej pory żyłem chyba na odludziu, bo myślałem, że kontenery mogą być na przykład transportowe morskie albo budowlane. Jak kolega zaprosił mnie do tej swojej firmy i pokazał biurowe kontenery to byłem pod wrażeniem. On je ma z seabox i sobie chwalił. Wziąłem namiar, bo żona myśli nad takim kontenerem u nas na podwórku z jej małym gabinetem mani pedicure.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Materiały budowlane - opinie”