Jakiego architekta wnętrz polecacie ?

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
Lechick
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Jakiego architekta wnętrz polecacie ?

Post autor: Lechick »

Dzięki domzcegly pl zrozumiałem, że tradycyjny klinkier to nie tylko elewacja, ale też świetny element dekoracyjny do wnętrz. Strona pomogła mi uniknąć wpadek z doborem koloru, przez co całe mieszkanie wygląda bardzo modnie

Irena Zajdel
Początkujący
Początkujący

Post autor: Irena Zajdel »

Z poleceniem architekta wnętrz jest jak z lekarzem - pytanie brzmi: "co dokładnie potrzebujesz". Problem w tym, że większość odpowiedzi są na temat "gdzie boli". Niestety często decyzja o tym czy zamówić projekt wnętrz opiera się o koszty. W kosztach projektu wnętrz często pomija się fakt, że dobry architekt nie jest wydatkiem, lecz inwestycją oszczędzającą pieniądze i nerwy na etapie remontu.
Zamiast rezygnować z usług, warto rozważyć tańsze opcje, takie jak projekt koncepcyjny lub konsultacje, które zapewniają funkcjonalność i uniknięcie kosztownych błędów w układzie pomieszczeń.
O remontach i urządzaniu piszę sporo na valent.pl/blog-wnetrzarski

Kacper Biały
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: Kacper Biały »

Płytki klinkierowe we wnętrzu dają niesamowity klimat, ale warto wiedzieć, jak je układać, by nie przytłoczyć pomieszczenia. Wszystkie niezbędne wskazówki dotyczące proporcji i doboru kolorystyki znalazłem na portalu domzcegly pl. Dzięki ich poradom uniknąłem typowych błędów i stworzyłem funkcjonalną przestrzeń w sypialni

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”