Studentka reklamy zainteresowana projektowaniem wnętrz

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
boyl99
Początkujący
Początkujący

Studentka reklamy zainteresowana projektowaniem wnętrz

Post autor: boyl99 »

Obecnie jestem na dobrej drodze do uzyskania tytułu licencjata z reklamy w przyszłym roku. Początkowo wybrałem ten kierunek, ponieważ chciałem zająć się twórczą dziedziną, a moja uczelnia nie oferuje żadnego programu wnętrzarskiego. Chociaż wiem, że są to dwie bardzo różne dziedziny, nadal chciałem tu przyjść i zapytać, czy ktoś zna potencjalny sposób połączenia tych dwóch ścieżek kariery. Gdybym zdecydował się kontynuować projektowanie wnętrz, prawdopodobnie zapisałbym się na jakiś rodzaj studiów 10.0.0.0.1 magisterskich. Byłoby idealnie, gdybym w jakiś sposób wykorzystał umiejętności zdobyte na moim dyplomie z reklamy, dlatego jeśli ktoś coś wie, naprawdę to docenię..
Ostatnio zmieniony 27 sty 2026, 8:49 przez boyl99, łącznie zmieniany 1 raz.

leimprove
Początkujący
Początkujący

Re: Studentka reklamy zainteresowana projektowaniem wnętrz

Post autor: leimprove »

geometry dash lite pisze:
Obecnie jestem na dobrej drodze do uzyskania tytułu licencjata z reklamy w przyszłym roku. Początkowo wybrałem ten kierunek, ponieważ chciałem zająć się twórczą dziedziną, a moja uczelnia nie oferuje żadnego programu wnętrzarskiego. Chociaż wiem, że są to dwie bardzo różne dziedziny, nadal chciałem tu przyjść i zapytać, czy ktoś zna potencjalny sposób połączenia tych dwóch ścieżek kariery. Gdybym zdecydował się kontynuować projektowanie wnętrz, prawdopodobnie zapisałbym się na jakiś rodzaj studiów magisterskich. Byłoby idealnie, gdybym w jakiś sposób wykorzystał umiejętności zdobyte na moim dyplomie z reklamy, dlatego jeśli ktoś coś wie, naprawdę to docenię. Tweakbox Appvalley
Myślę, że jesteś w dużo lepszej sytuacji, niż Ci się wydaje. Reklama uczy myślenia koncepcyjnego, emocji i doświadczeń odbiorcy — a dokładnie to samo robi dobre projektowanie wnętrz. Jeśli pójdziesz w stronę wnętrz, zwłaszcza komercyjnych albo wystawienniczych, Twoje umiejętności z reklamy mogą stać się Twoim „stylem rozpoznawczym”. :) :)

smichalek
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: smichalek »

Moim zdaniem pomysł jest niezły. To trafione połączenie.

Ms.Teri
Początkujący
Początkujący

Post autor: Ms.Teri »

Hej, daj znać gdybyś potrzebowała pierwszych zleceń! Chce wynająć mieszkanie i potrzebuje je przygotować :) Chciałabym wstępnie je urządzić żeby było bardziej atrakcyjne dla potencjalnego nabywcy :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”