Co myślisz o technologii budowlanej?

Opinie techniczne budynków i budowli, odbiory robót w imieniu Inwestora, Doradztwo techniczne, Nadzory inwestorskie, optymalizacja kosztów budowy.
jagiapa9
Początkujący
Początkujący

Co myślisz o technologii budowlanej?

Post autor: jagiapa9 »

Zajmuję się SaaS od około 10 lat, sprzedając głównie innym dynamicznie rozwijającym się firmom z branży high-tech. Ostatnio sprzedawałem rozwiązania IT, InfoSec i GTM (sprzedaż/marketing).

Nie trzeba dodawać, że większość firm technologicznych upada, zwłaszcza te, które sprzedają głównie innym firmom technologicznym. Produkt, który teraz sprzedaję, rozkręcił się jak szalony podczas pandemii, firma rozrosła się jak szalona, ​​a czasy były dobre, ale to raczej „miły dodatek”. W tym roku doszło do wielu zwolnień i ogólnie panuje obecnie wysoki poziom desperacji w organizacji, ponieważ nasz wzrost spowolnił ze 100% rok do roku do prognozowanych 10% w tym roku.

Myślę o wejściu do innej kategorii w branży technologii budowlanych i mam nadzieję uzyskać od Was wszystkich opinie na ten temat. Sprzedawałbym dla lidera rynku w nowym, rozwijającym się segmencie podwykonawców.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ekspertyzy budowlane i opinie techniczne”