Szkolenia BHP

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Miler4
Aktywny
Aktywny

Szkolenia BHP

Post autor: Miler4 »

W jakim formacie aktualnie najlepiej realizować szkolenia BHP, bo stacjonarnie zakładam, że słabo, ale jeszcze do końca na online się nie przestawiliśmy w firmie. Może macie jakieś proste, przejrzyste rozwiązanie na tapecie do polecenia?

Szydlak
Aktywny
Aktywny

Re: Szkolenia BHP

Post autor: Szydlak »

Dobrze mi się robiło szkolenie na platformie edu-pasja.pl/bhp/, a mają całkiem sporo aktualnych pod kątem prawnym paneli edukacyjnych dla pracowników umysłowych oraz fizycznych, nie tylko sprawy BHP. Akurat może Ci się przyda, więc zostawiam. Aha, i jeszcze przy okazji wersja demonstracyjna do bezpłatnego przetestowania.

Antek Niezgoda
Początkujący
Początkujący

Re: Szkolenia BHP

Post autor: Antek Niezgoda »

Cześć,

Aktualnie bardzo fajnym i szybkim sposobem na zrobienie szkolenia bhp, są szkolenia online. Mogę polecić firmę bhp-expert24.pl, posiadają bardzo dobrą platformę, dobrą obsługę klienta. Korzystałem i jestem zadowolony.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”