Polecam Polskie Centrum Drzwi i Okien Radom
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Polecam Polskie Centrum Drzwi i Okien Radom
Witam. Ostatnio stałem przed wyborem wyboru drzwi wewnętrznych do domu. Ofert jest wiele, w gąszczu firm zdecydowałem się na Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia. Jestem zadowolony i mogę ich polecić. Wybrałem model Minoris w kolorze Venge. Na realizację zamówienia czekałem 4 dni, przywieźli własnym transportem. Po wypakowaniu, dokładnie sprawdziłem wszystkie drzwi (brałem łącznie 6). Wszystkie bez zastrzeżeń, nie uszkodzili podczas transportu. Drzwi piękne, bardzo starannie wykończone, bez zadziorów, idealne
montaż przebiegł sprawnie, ekipa miła. Sprzedawca uczciwy, dostałem też rabat na montaż
Jeśli szukacie pewnej firmy, mogę ich Wam polecić. Ja znalazłem ich na allegro, ale mają też stronę i sklep: www.drzwi-wewnetrzne-windoor.pl
-
Przemek
Re: Polecam Polskie Centrum Drzwi i Okien Radom
autopromocja? o co chodzi z tym polecaniem Polskie Centrum Drzwi i Okien
-
spamożerca
- Początkujący

Raczej autodestrukcja.
Czy ci spece od marketingu myślą że ludzie to kupią? Takie słodzenie sobie? Nawet dla ciemnego ludu ten wpis jest oczywistym spamem.
Ja ich nie polecam.
Czy ci spece od marketingu myślą że ludzie to kupią? Takie słodzenie sobie? Nawet dla ciemnego ludu ten wpis jest oczywistym spamem.
Ja ich nie polecam.
-
Krzysiek z Krk
- Początkujący

Widzę kilka krzywdzących opinii na temat Polskiego Centrum Drzwi, dlatego chciałbym przedstawić własne doświadczenie. Współpracuję z firmą od około 5 lat i jestem bardzo zadowolony z tej współpracy. Na tle konkurencji oferują korzystne wyceny, a wszystkie realizacje były wykonane zgodnie z ustaleniami. Z pełnym przekonaniem polecam!
-
KamilOgien
- Początkujący

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi i z czystym sumieniem polecam.
W szczególności współpraca z Panem Jakóbiakiem to czysta przyjemność.
Fachowe podejście do klienta, rzetelność i wysoka kultura osobista.
Co do samych drzwi to bajka.
Świetna jakość - po prostu klasa.
W szczególności współpraca z Panem Jakóbiakiem to czysta przyjemność.
Fachowe podejście do klienta, rzetelność i wysoka kultura osobista.
Co do samych drzwi to bajka.
Świetna jakość - po prostu klasa.
Drzwi prezentują się naprawdę świetnie – dokładnie tak, jak sobie wyobrażałem. Jestem bardzo zadowolony zarówno z jakości wykonania, jak i estetyki. Cały proces realizacji przebiegł wyjątkowo szybko, sprawnie i bez żadnych komplikacji. Pan Jakóbiak okazał się osobą bardzo kompetentną, pomocną i słowną, a jego podejście do klienta zasługuje na duże uznanie. Wszystko zostało wykonane terminowo i z pełnym profesjonalizmem. Zdecydowanie polecam współpracę – świetna robota od początku do końca.