Kto ma meble na wymiar i jest zadowolony?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Motoproton
- Zainteresowany

Kto ma meble na wymiar i jest zadowolony?
Kto ma meble na wymiar i jest zadowolony? Opłaca się dopłacać? Od razu możecie zostawić namiar na kogoś z Warszawy, gdzie byliście zadowoleni z takich usług
Re: Kto ma meble na wymiar i jest zadowolony?
Jak masz kasę, to tylko meble na wymiar, bo masz stricte to co chcesz, no i jakość. Masz namiar na solidną ekipę luviomeble.pl. Mają masę różnych zastosowań, dopasują kolor, styl pod Ciebie i zamontują terminowo.
Ja mam meble na wymiar w całym domu. I jestem połowicznie zadowolona. W kuchni są super, idealnie dopasowane do każdej, nawet najmniejszej szczeliny. Natomiast szafy w sypialniach to dramat, szczególnie w pokoju córki. Jednak stolarza trzeba pilnować cały czas i nie spuszczać z niego oka, bo inaczej zapewniam Cię, że nie zrobi Ci mebli tak, jak chcesz.
-
xawoni6673
- Początkujący

Podczas czytania o koncepcjach życia w zgodzie z naturą: Filozofia stojąca za tym miejscem naprawdę do mnie przemówiła — budowanie w harmonii z otoczeniem przy jednoczesnym zachowaniu nowoczesnego komfortu. Domy mają czysty, przestronny design, który pozwala swobodnie oddychać. Połączenie nowoczesnych linii i naturalnych materiałów nadaje im ponadczasowy charakter. To inspirujące widzieć takie projekty w okolicach Kijowa — oferujące ucieczkę od miejskiego zgiełku, ale bez rezygnacji z wygody.
Ja mam meble tej firmy ludwik-newline i jestem mega zadowolony to jest inny wymiar jakości serio