Cześć wszystkim, jestem Marek.
Kiedy kupiłem dom, łazienka była jednym z tych miejsc, które wyglądały na zamrożone w czasie: stare kafelki, matowe oświetlenie i wanna, która sprawiała wrażenie zapomnienia, a nie azylu. Nie chciałem po prostu wymieniać mebli; chciałem stworzyć przestrzeń, która naprawdę tętni życiem. Ciągle myślałem o tym, jak połączyć spokój klasycznego designu z czystymi liniami nowoczesnego stylu.
Teraz skłaniam się ku ciepłym płytkom, które przypominają naturalny kamień, w połączeniu z wiszącą drewnianą toaletką i okrągłym lustrem z delikatnym oświetleniem LED. Celem jest, aby przestrzeń była przytulna Pips NYT, ale jednocześnie otwarta. Nadal waham się między małą wanną a kabiną prysznicową. Wanna wydaje się przytulna, ale prysznic może sprawić, że przestrzeń będzie bardziej wentylowana.
Co Twoim zdaniem sprawia, że mała łazienka jest naprawdę osobistą przestrzenią, a nie tylko funkcjonalnym kącikiem?
Znalezienie równowagi między komfortem a stylem w małej łazience
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Marek Zieliński
- Początkujący

Re: Znalezienie równowagi między komfortem a stylem w małej łazience
Mnie się wydaje, że warto iść w minimalizm, żeby nie "zagracić" łazienki, I później dodać jakieś akcesoria w spójnym stylu, żeby dodać jej trochę charakteru 
-
jevonnepowell
- Początkujący

Re: Znalezienie równowagi między komfortem a stylem w małej łazience
Znalezienie równowagi między komfortem a stylem w małej łazience wymaga przemyślanego projektu i funkcjonalnych rozwiązań.