Kubek termiczny co byście mogli polecić?

Pomysły na wystrój kuchni, dobór armatury kuchennej i mebli. Porady jak zaprojektować funkcjonalną, oryginalną kuchnię. Radzimy jakie dobrać meble kuchenne, sprzęt AGD oraz odpowiedni zlewozmywak. Nowości dotyczące trendów w aranżacji przestrzeni kuchennej.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Awatar użytkownika
martan
Superużytkownik
Superużytkownik

Kubek termiczny co byście mogli polecić?

Post autor: martan »

Jakie macie doświadczenia z kubkiem Contigo West Loop 2? Zastanawiam się nad zakupem, ale nie wiem, czy faktycznie jest tak trwały i wygodny, jak go chwalą.
http://www.forumbudowlane.pl/

skyres
Aktywny
Aktywny

Re: Kubek termiczny co byście mogli polecić?

Post autor: skyres »

Posiadam West Loop 2, był w wersji gunmetal, teraz jest w 90 procentach srebrny — jakieś resztki farby jeszcze ma :) Bardzo lubię ten kubek, fajny kształt, spora pojemność i wygodnie się z niego pije.

betterwound
Początkujący
Początkujący

Re: Kubek termiczny co byście mogli polecić?

Post autor: betterwound »

martan pisze: 06 paź 2025, 10:08 Jakie macie doświadczenia z kubkiem Contigo West Loop 2? Zastanawiam się nad zakupem, ale nie wiem, czy faktycznie jest tak trwały i wygodny, jak go chwaląGeometry Dash
Też mam West Loop 2 i potwierdzam – naprawdę solidny kubek. U mnie po roku codziennego używania nadal trzyma ciepło przez kilka godzin i nic się nie rozszczelniło. Jedyny minus to to, że trochę trudniej go dokładnie umyć przy mechanizmie zamykania, ale poza tym super wybór.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kuchnie”