Polskie Centrum Drzwi Kamil Jakóbiak
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Polskie Centrum Drzwi Kamil Jakóbiak
Przeczytałem niekorzystną opinię na temat firmy Polskie Centrum Drzwi Kamil Jakóbiak, przeczytałem ją już po złożeniu zamówienia na drzwi na cały dom, ogarnęło mnie złe przeczucie i obawa czy postąpiłem dobrze. Wbrew moim obawą wszystko przebiegło naprawdę dobrze, z max 21 dni roboczych dostawa była po trochę ponad dwóch tygodniach na miejscu, dobry kontakt pracownika firmy przed i w trakcie dostawy. Sam produkt bez zastrzeżeń, zestaw starannie zabezpieczony, dostarczony przez pracownika firmowym busem, raczej to na plus bo z kurierami to różnie bywa. Drzwi ciężkie i naprawdę ładne takie jak miały być i tu miłe się zaskoczyłem, bo opinie byly różne o firmie Windoor. Co do pracy pana Jakóbiaka oceniam ją na dobrą piątkę, na wiadomości e-mail odpisywał niemal natychmiast, miły w rozmowie telefonicznej. Zdecydowałem się napisać tą opinię bo chyba wpisuje je tylko ludzie niezadowoleni, a tacy jak ja zadowoleni ze współpracy zazwyczaj przechodzą do porządku dziennego i nic nie napiszą. Tak więc ja Polecam