Chciałam bym korzystać z ich usług ale nie znam opini na temat tej firmy.
Domki drewniane
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
paulinka22
- Początkujący

- Kontakt:
Domki drewniane
Witam, co sądzicie o firmie ladnedomki.pl Domki drewniane
-
BudowaZaGrosz
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Domki drewniane
Jeśli ma Pani zamiar wybudować domek drewniany, to producent materiałów budowlanych Steico za darmo może wykonać przerobienie projektu domku tradycyjnego na drewniany. Jeśli jest Pani zainteresowana to zachęcam do kontaktu.
Pozdrawiam
Myślę, że warto zainwestować jednak w profesjonalne projekty i wykonanie, a co za tym idzie firmy, które specjalizują się w temacie. Jak dla mnie jedną z lepszych na rynku jest drewnolandia.pl. Moi znajomi wybudowali z nią śliczny drewniany domek letniskowy i sama zastanawiam się, czy nie pójść ich śladem.
-
Czternaście
- Aktywny

Domki drewniane są tak piękne i w dodatku przyjazne dla środowiska. Wszystko przemawia za nimi. Bardzo chciałabym mieć kiedyś taki domek. Polecano mi ostatnio firmę, która zajmuje się takimi rzeczami www.partner.szczecin.pl. Ktoś może korzystał z ich usług?
-
AlleStandard
- Zainteresowany

Mi także bardzo podobają się takie drewniane domki,pięknie się prezentują i na plus to że są przyjazne dla środowiska. Bardziej postrzegam je jednak jako domki typowo letniskowe,na sezon.
-
mariolagrzedalska
- Początkujący

Ja też długo szukałem firmy od domków i w końcu trafiłem na nowoczesne-domki.pl
. Mają spory wybór – letniskowe, całoroczne, ogrodowe czy nawet narzędziowe. Myślę, że warto sprawdzić ofertę zanim się zdecyduje na konkretną firmę.
. Mają spory wybór – letniskowe, całoroczne, ogrodowe czy nawet narzędziowe. Myślę, że warto sprawdzić ofertę zanim się zdecyduje na konkretną firmę.
W Ogrodolandii mają też bardzo duży wybór profesjonalnej architektury ogrodowej. Z pewnością znajdziesz tam coś wyjątkowego do swojego ogrodu.