Prog cieplny garażu ogrzewanego

Nie zapominajmy o takich pomieszczeniach jak garaż, suszarnia, spiżarka. Jak wykorzystać przestrzeń w naszych domach na takie miejsca, czy są one potrzebne? Dowiedz się, co inni sądzą na ten temat.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

zenekdom
Początkujący
Początkujący

Prog cieplny garażu ogrzewanego

Post autor: zenekdom »

Dzień dobry,

Właśnie robią mi garaż ktory będzie głównie użytkowy ale też chciałbym aby wjeżdżało czasem auto. Ogrzewanie będzie podłogowe jak w całym domu. Wylewka zetknie się z kostką na dworze na jednym poziomie i deweloper podpowiedział mi abym nie miał mostu cieplnego żebym pomyślał ustalił z kimś coś trwałego po czym można jeździć samochodem a co on zatopi w wylewce izolując ją od kostki żeby rurki ogrzewania przy bramie się nie wyziebialy tak szybko. Potrzebuję czegoś co w poniedziałek wezmie na składzie budowlanym czy markecie budowlanym od ręki bo we wtorek wylewki leją już. Instalacje odsunął mi 50 cm od bramy żeby właśnie nie wyziębiala się woda.

Doradźcie coś proszę państwo, będę bardzo wdzięczny chce to mieć sensownie a on nie wie co można wrzucić tam żeby było dobrze i sensownie bo nie robi ciepłych garaży normalnie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomieszczenia inne”