okna PVC z woj. śląskiego
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
okna PVC z woj. śląskiego
Witam serdecznie
Zamierzam wymienić okna w całym domu i nie wiem jaką firmę wybrać.
Bardzo proszę o propozycje firm z woj. śląskiego, zależy mi na dobrych oknach i fachowym montażu.
Jestem z Jaworza.
Zamierzam wymienić okna w całym domu i nie wiem jaką firmę wybrać.
Bardzo proszę o propozycje firm z woj. śląskiego, zależy mi na dobrych oknach i fachowym montażu.
Jestem z Jaworza.
Re: okna PVC z woj. śląskiego
Ja wymieniłem 2 lata temu okna w firmie AP Żory w Katowicach. Okna może nie były najtańsze, ale są naprawdę dobre. Nie wiem tylko czy w Twojej okolicy mają swoje biuro.
-
jacekplacek
- lubie spamować
Szczerze polecam okna na profilach xxxxxxSPAMxxxxxxxx
Bardzo dziękuje za wszystkie porady.
Po długim namyśle wybrałam okna z firmy A-P Żory.
Rzeczywiście okna nie są najtańsze, ale są warte każdej wydanej złotówki. Montaż też bez zastrzeżeń.
Pozdrawiam
Po długim namyśle wybrałam okna z firmy A-P Żory.
Rzeczywiście okna nie są najtańsze, ale są warte każdej wydanej złotówki. Montaż też bez zastrzeżeń.
Pozdrawiam
-
zbyszek813
- Początkujący

- Kontakt:
Ja osobiście polecam okna firmy Komsta ja je kupiłem w firmie ewmar z zabrza razem z montażem i szczerze musze pochwalić elegancki montaż szybki termin wykonania i oczywiście przeewszystkim okna to jest ich stronka jakby kogoś interesowało
okna drzwi
zbyszek813
-
zbyszek813
- Początkujący

- Kontakt:
Chcę podpytać o doświadczenia z oknami tarasowymi HST, konkretnie o problemy z przeciekaniem.
Mamy HST bez taśm epdm i od kilku lat nic nie podcieka, nic nie zawiewa, u mnie są bardzo szczelne (a dom stoi w szczerym polu, więc potrafi nieźle wiać). Mieszkam obok torów i w środku nie słychać nawet pociągów przejeżdżających. Do tego chodzą lekko jak piórko. Polecam!
Mogę polecic również dobry salon okien i drzwi w Katowicach Powinni Ci na miejscu doradzić jakie rozwiązanie będzie optymalne.
Mogę polecic również dobry salon okien i drzwi w Katowicach Powinni Ci na miejscu doradzić jakie rozwiązanie będzie optymalne.
http://www.forumbudowlane.pl/
Ja wybrałem okna i drzwi w systemach Schuco z wytrzymałego PVC. Charakteryzują się bardzo dobrą szczelnością, co zapewnia izolacyjność cieplną, a co za tym idzie – spore oszczędności. Zgłosiliśmy się po ofertę do firmy Matplast z Nowej Rudy z Dolnego Śląska. Wykazali się fachowością i sporą wiedzą w swojej dziedzinie.
-
cleopatraaa
- Aktywny

Wejdź na stronę Oknoplast tam znajdziesz zakładkę "gdzie kupić" i zobaczysz, gdzie Ci najbliżej do ich salonu partnerskiego. Możesz też podjechać do Ochmanowa pod Krakowem, mają tam showroom. Natomiast u wuelu partnerów też jakieś mini showroomy znajdziesz 
Polecam salon Expert na Bytkowskiej w Katowicach, ale jeśli jesteś z zagranicy (Sosnowiec City) to polecam udać się do salonu Jędraszko Marcin. Też super obsługa i aktualna oferta np. Oknoplast. Tego producenta mega polecam.
Częstochowa Aperto, Jędraszko Marcin Sosnowiec, Perfekt Design Ruda Śląska i w Piekarach też ta sama firma.