Myślę, że to powinno zrobić wrażenie - http://naklejkomania.eu/117-fototapety-nowy-jork
Chodzi o ten Nowy York - super można tak odmienić pomieszczenie i doprowadzić je do normalności. To po prostu sprawia, że całość może wyglądać po prostu genialnie.
Fototapeta - jaką wybrać?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Fototapeta - jaką wybrać?
polecam sklep na fototap.pl. Mają bardzo duży wybór grafik do różnych pomieszczeń (do domu i do firmy, biura, czy nawet gabinetu lekarskiego). Obsługa jest profesjonalna, szybka, jeśli jest info przy konkretnym obrazku że realizacja 2-6 dni to faktycznie się tego trzymają.
Jeśli chodzi o fototapety, to sam niedawno przez to przechodziłem i wiem, że wybór nie jest prosty – nie tylko wzór, ale i jakość druku robi ogromną różnicę. W moim przypadku najlepiej sprawdziło się zamówienie przez internet – korzystałem z Avery-Zweckform, bo oferują cyfrowy druk na wysokim poziomie i co ważne, można zlecić własny projekt.
Ja tylko mogę podpowiedzieć, żeby w dziecięcych pokojach raczej nie wybierać fototapety z bajkami. Bo jednak gust dziecka za parę miesięcy się zmieni, ale fototapeta zostaje i już przestaje się podobać.