Masz całkowitą rację – wiele osób o tym zapomina, a potem kończy się na tym, że wszystko jest gotowe, tylko brakuje kluczowych elementów, jak właśnie lampy czy meble. Ja prowadzę sklep z oświetleniem i meblami (sprzedajemy też za granicę), więc dobrze wiem, jak często klienci są zaskoczeni czasem realizacji przy produktach robionych na zamówienie. Warto myśleć o tym z wyprzedzeniem – mniej nerwów i wszystko idzie sprawniejtpik pisze: 16 cze 2020, 8:50 Przy planowaniu dobrze pomyśleć na początku o rzeczach, na które będzie trzeba poczekać. Oświetlenie na zamówienie, meble na wymiar. Warto się rozejrzeć wcześniej i zamówić, żeby potem nie czekać przy pustych ścianach. Ja zamówiłem np lampy, na mlamp.pl na które trzeba czekać do 20 dni i nie miałem później problemu, że coś nie przyszło lub było za późno. Mniej stresu i większy komfort przy całym remoncie.
Remont mieszkania. Jak to zaplanować?
Re: Remont mieszkania. Jak to zaplanować?
Re: Remont mieszkania. Jak to zaplanować?
Sprawny remont? Oprócz planu i fachowców, nie zapomnij o zabezpieczeniu rzeczy. Ja korzystałem z kartonów i taśm od Converting-Tasm – wszystko zapakowane pewnie i bez stresu. Polecam z czystym sumieniem!