Remonty i wykończenia domów i mieszkań Warszawa i okolice
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Remonty i wykończenia domów i mieszkań Warszawa i okolice
Mogę polecić świetną firmę z Warszawy, która remontowała nasze mieszkanie - Hamster. Firmę nam polecono. Panowie wykonali swoją pracę na 5 z plusem - rzetelnie, precyzyjnie i w terminie.
-
Fachowiec2x54a4
- Początkujący

Re: Remonty i wykończenia domów i mieszkań Warszawa i okolice
Jeśli ktoś szuka sprawdzonej ekipy do remontu w Warszawie, to mogę z czystym sumieniem polecić firmę highstandard.pl– korzystałem z ich usług przy remoncie mieszkania na Ursynowie i jestem bardzo zadowolony.
Panowie znają się na rzeczy, wszystko zrobione solidnie, zgodnie z ustaleniami i terminowo. Co ważne, świetny kontakt – na każdym etapie byłem informowany, co się dzieje, bez żadnego zgadywania czy opóźnień.
Warto się z nimi skontaktować, zwłaszcza jeśli ktoś szuka fachowców, którzy ogarniają zarówno wykończeniówkę, jak i bardziej skomplikowane rzeczy typu przeróbki instalacji.
Panowie znają się na rzeczy, wszystko zrobione solidnie, zgodnie z ustaleniami i terminowo. Co ważne, świetny kontakt – na każdym etapie byłem informowany, co się dzieje, bez żadnego zgadywania czy opóźnień.
Warto się z nimi skontaktować, zwłaszcza jeśli ktoś szuka fachowców, którzy ogarniają zarówno wykończeniówkę, jak i bardziej skomplikowane rzeczy typu przeróbki instalacji.