Remonty i wykończenia domów i mieszkań Warszawa i okolice

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

LeeMonday
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Remonty i wykończenia domów i mieszkań Warszawa i okolice

Post autor: LeeMonday »

Mogę polecić świetną firmę z Warszawy, która remontowała nasze mieszkanie - Hamster. Firmę nam polecono. Panowie wykonali swoją pracę na 5 z plusem - rzetelnie, precyzyjnie i w terminie.

Fachowiec2x54a4
Początkujący
Początkujący

Re: Remonty i wykończenia domów i mieszkań Warszawa i okolice

Post autor: Fachowiec2x54a4 »

Jeśli ktoś szuka sprawdzonej ekipy do remontu w Warszawie, to mogę z czystym sumieniem polecić firmę highstandard.pl– korzystałem z ich usług przy remoncie mieszkania na Ursynowie i jestem bardzo zadowolony.

Panowie znają się na rzeczy, wszystko zrobione solidnie, zgodnie z ustaleniami i terminowo. Co ważne, świetny kontakt – na każdym etapie byłem informowany, co się dzieje, bez żadnego zgadywania czy opóźnień.

Warto się z nimi skontaktować, zwłaszcza jeśli ktoś szuka fachowców, którzy ogarniają zarówno wykończeniówkę, jak i bardziej skomplikowane rzeczy typu przeróbki instalacji.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”