Kominek w salonie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Kominek w salonie
Możesz dopytać o niezawodny wkład kominkowy.
-
combatcode
- Początkujący

Posiadanie kominka w salonie może być wspaniałym dodatkiem do każdego domu, zarówno pod względem estetycznym, jak i praktycznym. Kominek dodaje nie tylko ciepła w chłodne wieczory, ale również tworzy przytulną i zapraszającą atmosferę, która sprzyja rodzinnych spotkaniom i relaksowi. Ponadto, kominek może stanowić główny punkt dekoracyjny salonu, dodając charakteru i stylu wnętrzu.
Rozwiązaniem lepszym niż tapety czy panele 3d są płytki ręcznie formowane Vandersanden. Mamy dostęp do szerokiej palety kolorystycznej. Płytki nie zabierają dużo niejsca, nie obciążają ścian, są trwałe
W pełni ekologiczne kominki i też z wysoką wydajnością energetyczną udostępniają w kominkizdunskie.pl/. Do tego zlecasz u nich od razu montaż zgodny z aktualnymi normami budowlanymi, energetycznymi, potrzebami aranżacyjnymi.
-
Kacper Biały
- Zaawansowany

Podczas remontu salonu korzystałem z porad z domzcegly pl. Dzięki temu uniknąłem wielu błędów i stworzyłem funkcjonalne wnętrze. Cegła ręcznie formowana to strzał w dziesiątkę!
-
andrzejparko
- Zainteresowany

Dekorowanie ścian to inwestycja na lata – przynajmniej tak myślałam. Tymczasem "cegiełki" elastyczne zaczęły się wyginać i pękać już po pół roku. Teraz wiem, że lepiej byłoby od razu wybrać klinkier
Mnie to jakoś nigdy nie kręciło. Wiem, że w filmach te kominki ładnie wyglądają, ale jak pomyśle ile czasu trzeba poświęcić, żeby to wszystko było bezpieczne, nie brudziło ścian i ile namordować się trzeba z tym drewnem to jednak mi się odniechciewa.