Stare deski w lazience

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Justyna1233
Początkujący
Początkujący

Stare deski w lazience

Post autor: Justyna1233 »

Dzień dobry,
W łazience chcielibyśmy położyć płytki bo do tej pory było linoleum. Dostaliśmy mieszkanie po babci i próbujemy remontować wszystko po kolei.
Warstwowo wygląda to tak: linoleum, płyty USB, stare deski.

Czytałam, że są specjalne wylewki wyrównujące przeznaczone do położenia na deskach, czy może ktoś z Państwa polecić konkretną wylewkę?
Albo ma ktoś jakieś rady dotyczące kładzenia płytek na starych deskach?
Pozdrawiam

KowalskiRob
Początkujący
Początkujący

Re: Stare deski w lazience

Post autor: KowalskiRob »

hmmmmm to już kłopotliwe jak takie stare deski...ja bym wymienił wszystko bo boje się starych rzeczy po kimś...jak u siebie mialem biuro nawet po poprzedniej osobie i miało z 20 lat to zrobiliśmy wymianę w w 10office nakipowalismy materiału i już fajnie było

KowalskiRob
Początkujący
Początkujący

no właśnie właśnie stad ja tez mówię ze 10office są w porządku i z tego co wiem ich produkty trzymają się solidnie długie lata

KowalskiRob
Początkujący
Początkujący

Kupowałem meble biurowe już kilka razy i dopiero przy 10Office poczułem, że ktoś ogarnia temat. Wszystko przyszło na czas i bez problemów.

michal3345
Początkujący
Początkujący

Post autor: michal3345 »

hmm mieliśmy kiedyś remont starego domu u teściów i nikomu nie życzę takiej roboty... Nawet umywalka wolnostojąca przyścienna była podłożona linoleum przez co po jego usunięciu był spadek na kilka milimetrów... weź to potem człowieku wyrównaj...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łazienki”