Gdzie kupić odzież roboczą?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Gdzie kupić odzież roboczą?
ja wszystko zamawiam od dawna w sklepie egsystem.
-
OdzieżoweBHP
- Początkujący

Jeżeli chcesz zredukować wydatki na odzież roboczą polecam współpracę z nami.
Niskie ceny, rabaty dla stałych klientów oraz dużych zamówień.
Świetny kontakt!
odzieżowebhp.pl
Niskie ceny, rabaty dla stałych klientów oraz dużych zamówień.
Świetny kontakt!
odzieżowebhp.pl
Jak najbardziej tak. Ma zastąpić odbierz pracownika a jak będzie wygodna i estetyczna to tylko plus. Oczywiście powinna być dostosowana do zagrożeń.
Dobrz jest w tym celu rozejrzeć się w sklepach online, gdzie można kupić dobrej klasy ubrania robocze.
Dobrz jest w tym celu rozejrzeć się w sklepach online, gdzie można kupić dobrej klasy ubrania robocze.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2024, 8:56 przez Kayac, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli szukasz sklepu w którym ubierzesz swoją firmę w odzież roboczą, to polecam bezpiecznaodziez.pl - obecnie raczej najtańsze ceny na rynku...
Szczególnie jeżeli mówimy o producentach takich jak SARA czy buty VM
Szczególnie jeżeli mówimy o producentach takich jak SARA czy buty VM
-
Rafaello15
- Początkujący

Dla mnie strzałem w dziesiątkę okazało się polecenie mojego znajomego z innej firmy budowlanej co do butów roboczych producenta PPO - kupiłem je na bardzo dobrze obsługiwanym sklepie - cena jest bardzo dobra w stosunku do jakości, bo kupione trzewiki służą wszystkim na naszych budowach (pracujemy w kompleksowych pracach budowlanych)
-
MarioBros2
- Początkujący

Przeglądałem różne sklepy internetowego z odzieżą i natrafiłem na ofertę sklepu Willsoor, gdzie zamówiłem spódnice damskie i kilka innych ubrań. Według mnie oferują bardzo dobrą jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie.
Cześć wszystkim!
Szukam odpowiednich butów ochronnych do pracy. Ostatnio trafiłem na stronę TalanBHP.pl, gdzie mają różne modele buty robocze TALAN. Wydaje się, że mają szeroki wybór – coś na budowę, do magazynu, a także do trudniejszych warunków.
Czy ktoś z Was zamawiał tam buty? Jak oceniacie ich jakość i wygodę? Chętnie poznam opinie osób, które miały z nimi do czynienia, zanim złożę zamówienie.
Z góry dzięki za wszelkie informacje!
Szukam odpowiednich butów ochronnych do pracy. Ostatnio trafiłem na stronę TalanBHP.pl, gdzie mają różne modele buty robocze TALAN. Wydaje się, że mają szeroki wybór – coś na budowę, do magazynu, a także do trudniejszych warunków.
Czy ktoś z Was zamawiał tam buty? Jak oceniacie ich jakość i wygodę? Chętnie poznam opinie osób, które miały z nimi do czynienia, zanim złożę zamówienie.
Z góry dzięki za wszelkie informacje!
-
MariettaOri
- Początkujący

Cześć,
Od siebie polecam sklep, z którego ubrań roboczych korzystam od wielu lat. Sprawdzają się one w różnych warunkach w każdego rodzaju fizycznej pracy.
Sklep: piratbhp.pl
Od siebie polecam sklep, z którego ubrań roboczych korzystam od wielu lat. Sprawdzają się one w różnych warunkach w każdego rodzaju fizycznej pracy.
Sklep: piratbhp.pl