Lepiej zatrudnić księgową czy biuro rachunkowe?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Lepiej zatrudnić księgową czy biuro rachunkowe?
Pełna księgowość firmy - lepiej zatrudnić księgową czy biuro rachunkowe? Kogo polecacie w Dąbrowie Górniczej i okolicach?
Re: Lepiej zatrudnić księgową czy biuro rachunkowe?
Jeżeli chcesz komuś zlecić swoje sprawy księgowe może aforti ac cię zainteresuje ? Spółka zajmuje się bieżącą administracją oraz pełnym zakresem usług księgowych
Niby jest dużo jakichś programów do samodzielnego prowadzenia swoich rachunków, ale ja jakoś nigdy się w tym nie odnajdowałam. Zresztą za podobną czy niewiele wyższą kwotę jak masz jednoosobową działalność możesz to zlecić np. w biurze rachunkowym takim jak KWAZAR albo innym i kupujesz sobie w ten sposób święty spokój. Myślę, że to bezcenne!
Księgowa! Jak napisała jedna z Pań powyżej - święty spokój jest wart sumy, którą sie jej płaci, bo przy niewielu fakturach, nie jest ona zawrotna.
Jeśli szukalibyście biura rachunkowego z doświadczeniem z Katowic, mogę polecić kontakt z nimi:
https://tactis.pl/biuro-rachunkowe-katowice/
Mają duże doświadczenie w prowadzeniu profesjonalnej księgowości.
Jeśli szukalibyście biura rachunkowego z doświadczeniem z Katowic, mogę polecić kontakt z nimi:
https://tactis.pl/biuro-rachunkowe-katowice/
Mają duże doświadczenie w prowadzeniu profesjonalnej księgowości.
Przeważnie etat wychodzi o wiele drożej niż biuro.
Opłaca się tylko przy dużych działalnościach.
Co myślicie o tym - sastax? Jako wsparcie, pomoc?
Opłaca się tylko przy dużych działalnościach.
Co myślicie o tym - sastax? Jako wsparcie, pomoc?
Osobiście mogę Wam wszystkim polecic sprawdzic stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego biura rachunkowego e-KAUNT - księgowość online . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.