Pergole Aluhaus

Czy jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami ogrodu z tarasem czy malutkiego balkonu musimy się zastanowić nad aranżacją tego miejsca i doborem roślin. Tutaj znajdziesz inspiracje, ciekawe pomysły i nietypowe rozwiązania związane z tym tematem.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Awatar użytkownika
jacek22
Aktywny
Aktywny

Pergole Aluhaus

Post autor: jacek22 »

Cześć, Aluhaus znam mam od nich drzwi i jestem zadowolony. Teraz żonie zachciało się pergolę na taras. Widziałem, że Aluhaus ma w ofercie fajne realizacje. Zamawialiście od nich może?

cleopatraaa
Aktywny
Aktywny

Re: Pergole Aluhaus

Post autor: cleopatraaa »

Widziałam pergolę i ogród zimowy autorstwa Aluhaus u mojego kolegi w domu. Pięknie się prezentuje, a przy tym widać, że solidnie wykonane zarówno jedno jak i drogie. My na pergole się nie zdecydowaliśmy, ponieważ budżet nam się kończył i odroczyliśmy to. Nie wiem, jednak czy nie zmienimy tarasu. Bardzo mi się podoba ten efekt.

marko19
Aktywny
Aktywny

Post autor: marko19 »

Mam pergolę z Aluhaus i bardzo polecam! Prezentuje się super, jest świetnie wykonana. Mega solidna. Widziałem różne pergole, w sklepach czy i znajomych i zdecydowanie cieszę się, że mam od producenta wyrobów aluminiowych, stolarki okiennej pergolę. Solidna konstrukcja, wszystko każdy detal dopracowany.

Awatar użytkownika
jacek22
Aktywny
Aktywny

Post autor: jacek22 »

Ok dzięki moi mili. Wybrałem pergole w Aluhaus. Mieli najlepsze ceny i też najfajniej zajęli się obsługą. Pergola wygląda mega! Aż nie mogę się doczekać wiosny i sezonu grillowego. No to teraz właśnie czas, abym ja spełnił swoje marzenie o grillu gazowym :D

Przemsza
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Przemsza »

Ja zamawiałem w Aluhaus pergole i nie ma się tu do czego przyczepić. Cenowo spoko, jakość jak to Aluhaus najlepsza no i według mnie nasze pergole są dużo lepiej wykonane niż np. jak widziałem u kolegów. O aspektach technicznych ciężko powiedzieć, ale bardzo cieszą oko.

Andrew89
Początkujący
Początkujący

Post autor: Andrew89 »

Też słyszałem dużo dobrego o pergolach od Aluhaus! Fajnie, że potwierdzasz jakość – to zawsze najlepsza rekomendacja. Możesz podzielić się, jak wyglądał proces montażu? Wszystko poszło sprawnie?

cleopatraaa
Aktywny
Aktywny

Post autor: cleopatraaa »

Pisałam Wam wcześniej o sąsiedzie, a teraz moi rodzice robili pergole. Też Aluhaus wybrali. No więc tak montaż przebiegł bardzo sprawnie. Ekipa była punktualna, dobrze przygotowana i wszystko ogarnęli w jeden dzień bez żadnych niespodzianek. Ja akurat pilnowałam wszystkiego z mamą, bo mój tata wtedy niestety był w sanatorium. Widać, że mają doświadczenie – pergola stoi równo, wygląda świetnie i działa bez zarzutu. Pozazdrościłam rodzicom.

Janusz76
Początkujący
Początkujący

Post autor: Janusz76 »

dobry wybór :D :D :D :D
Tak samo polecam takie łóżka rehabilitacyjne zamiast nowych - https://beck-orto.pl/uzywane-lozka-rehabilitacyjne/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogrody, balkony i tarasy”