Spawanie rury CO - koszt
-
Gość10463
Re: Spawanie rury CO - koszt
może on że myśli że to ameliniowe są rury i nie widział takich co można je zgrzewać takich dziwnych o oznaczeniu PP

Amelinium też u nas chłopaki spawają zwykłą elektrodą-tyle że specjalistyczną do amelinium. Ale tego nie pomalujesz.
-
Gość10463
tak czy srak będą potrzebne klucze wiolinowe do odkręcenia rur, miejmy nadzieję tylko że drewnianą elektrodą nie spawają opon
W Eumarze zapytaj o wycene tak na szybko powinni Ci powiedzieć
eumar.com.pl
eumar.com.pl
Jeśli chcesz mieć to dobrze wykonane to poszukaj profesjonale firmy. Ja spawanie aluminium zawsze robię w firmie CC metal obok Strzyżowa, mają dużą wiedzę na ten temat i zawsze jestem zadowolony z wykonanej usługi.
Ja w kwestii spawania i aluminium i stali najlepsze wspomnienia mam z firmą remi-drezdenko.pl Generalnie mają świetny cennik i wykonują robotę jak należy. Nie ma mowy o fuszerce i zawsze można się z nimi dogadać 
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Też wydaje mi się, że to sporo. Skontaktuj się z inną firmą i zapytaj o koszt. Od siebie mogę polecić Ci obrobka-metali.net.
Jak szukasz firmy która wykonuje takie usługi to polecam Ci sie zainteresować ofertą jaką przedstawia firma MPC Aluminium. Znajdziesz tutaj bardzo interesujące oferty które z pewnością Ci sie bardzo spodobają.
Dzięki za polecenie! Będę miał to na uwadze i sprawdzę ofertę firmy MPC Aluminium. Jeśli mają ciekawe propozycje, to na pewno się z nimi skontaktuję. Co do spawanie zajrzyjcie też na informacyjny24.pl tam macie ciekawe artykuły też w tym temacie.