Godni polecenia POLECAM FIRMY
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
henryk3055
- Początkujący

Re: Godni polecenia POLECAM FIRMY
Produkcja i montaż stolarki aluminiowej - Alufasada Matmont Przygotują projekt, zrealizują zakres i zamontują.
Dzialka jak nasza,rodzina jak nasza(3 też chcemy gdy dom będzie na wykonczeniu) i my mamy w projekcie dom z poddaszem użytkowym..z tego względu, że niech sobie bajzel od dzieci jest u góry a w przyszłości ich prywatność a życie rodziców na dole..do tego wiem,że mało które dzieci zostają w przyszłości na domie rodziców ale różnie życie sie układa więc mając poddasze może tam mieszkać druga rodzina i ma swój kąt
No i już na etapie projektu domu dobrze jest zdecydować się na pomoc projektanta wnętrz.
Polecam to projektowanie wnętrz w Krakowie.
No i już na etapie projektu domu dobrze jest zdecydować się na pomoc projektanta wnętrz.
Polecam to projektowanie wnętrz w Krakowie.
Witam
Ma ktoś namiary na firmę JDOMagala ?? Budowali mi kilka lat temu dom i to była jedyna ekipa która była profesionalna. Pozostałe tynkarze fliziarze masakra ciężko sie było dogadać. Teraz syn chce budować, mi gdzieś zapodział sie nr tel. a widzę że ich strona internetowa nie działa. Szukam kontaktu z panem Józefem chce żeby syn miał również profesionalnie wybudowany dom.
Ma ktoś namiary na firmę JDOMagala ?? Budowali mi kilka lat temu dom i to była jedyna ekipa która była profesionalna. Pozostałe tynkarze fliziarze masakra ciężko sie było dogadać. Teraz syn chce budować, mi gdzieś zapodział sie nr tel. a widzę że ich strona internetowa nie działa. Szukam kontaktu z panem Józefem chce żeby syn miał również profesionalnie wybudowany dom.
Polecam firmę viaty produkującą wiaty garażowe, bardzo solidni i wszystko w terminie. 
A ja mogę polecić firmę, która zajmuje się przeprowadzkami. Japa&Co to profesjonalna ekipa, która zna się na rzeczy i szybko poradzi sobie z każdą przeprowadzką.
-
ikornel275
- Początkujący

Ja szczerze polecam firmę Sur oni oferują system CMMS który pozwala w bazie danych odwzorować strukturę firmy dzięki temu usprawnicie i poprawicie wydajność produkcyjną. Warto sprawdzić na stronę i zapoznać się z ich ofertą.
Ja polecam ADEX. Wynajem agregatów nawet o bardzo wysokiej mocy.
Odnośnie firm przeprowadzkowych, to polecam firmę Japa&Co. To najlepsza firma, która poradzi sobie z każdą przeprowadzką - firm, mieszkań, biur i czego tylko potrzebujecie.
-
marieantoni
- Początkujący

Jeśli chodzi o projekty wnętrz i domów, to mogę polecic easst.com bardzo indywidualne podejście do klienta.
Skoro polecamy sobie tutaj dobre firmy, to ja dorzucę tę: japa-przeprowadzki.com.pl Bardzo dobra i solidna firma, która poradzi sobie szybko z każdą przeprowadzką. Cennik tez mają godny polecenia, także można się do nich śmiało odzywać.
Faktycznie Japa&Co to świetna firma, która zajmuje się przeprowadzkami. Nie ma dla nich rzeczy niemożliwych. Bardzo szybko sobie radzą ze wszystkim i nie zostawią Cię z żadnym problemem.