Kontroler AC

Rozwój technologii pozwala nam żyć łatwiej i bezpieczniej. Obecnie na rynku jest dostępnych wiele rozwiązań, które sprawiają, że nasz dom czy mieszkanie stanie się przytulny, komfortowy, elegancki i przede wszystkim praktyczny.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

hexank
Początkujący
Początkujący

Kontroler AC

Post autor: hexank »

Mam kilka ptaków, a ponieważ zbliża się lato w Australii, martwię się, że się przegrzeją, gdy jestem w pracy. W pomieszczeniu, w którym się znajdują, znajduje się starszy system split firmy Mitsubishi, sterowany za pomocą pilota. Rozumiem, że gdy jestem w pracy, mogę sterować tym urządzeniem za pomocą telefonu, tak jak w przypadku Sensibo i Ceilo. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia i sugestie dotyczące tych lub alternatywnych rozwiązań? Jestem kompletnym idiotą w tych sprawach.

Muszę mieć możliwość kontrolowania tego za pomocą telefonu, ale chciałbym też, aby miał termostat, aby automatycznie włączał się/wyłączał w określonych temperaturach. Chciałbym też mieć możliwość zobaczenia aktualnej temperatury na telefonie, jeśli to możliwe.

Przepraszam, jeśli coś było tutaj mylące, piszę to, gdy jestem w sraniu w pracy.

Dziękuję za pomoc :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dom inteligentny, dom bezpieczny”