Mam problem z doborem mebli do mojego niewymiarowego mieszkania

Pomysły na wystrój kuchni, dobór armatury kuchennej i mebli. Porady jak zaprojektować funkcjonalną, oryginalną kuchnię. Radzimy jakie dobrać meble kuchenne, sprzęt AGD oraz odpowiedni zlewozmywak. Nowości dotyczące trendów w aranżacji przestrzeni kuchennej.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Maso88
Zainteresowany
Zainteresowany

Mam problem z doborem mebli do mojego niewymiarowego mieszkania

Post autor: Maso88 »

Cześć, mam problem z doborem mebli do mojego niewymiarowego mieszkania i zastanawiam się nad meblami na zamówienie. Macie może jakieś rekomendacje? Oczywiście, chodzi mi o firmy z Warszawy.

Gallimaufry
Początkujący
Początkujący

Re: Mam problem z doborem mebli do mojego niewymiarowego mieszkania

Post autor: Gallimaufry »

Właśnie poszłam na zakupy i wybrałam meble.

Samsonnn
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Samsonnn »

Nie do dziś wiadomo, że każde meble robione na wymiar powinny być nie tylko ładne i praktyczne ale przede wszystkim funkcjonalne i służyć na lata.

Miler4
Aktywny
Aktywny

Post autor: Miler4 »

Nie mam pojęcia jak stoją z terminami oni luviomeble, ale wystarczy zadzwonić i dopytać. Nawet sami zaproponują Ci funkcjonalne rozwiązania, podpowiedzą co się sprawdza w praktyce a czego unikać. Dobrze mieć takiego doradcę.

levy3
Początkujący
Początkujący

Post autor: levy3 »

Jest firma MEBLEW z Gdańska która przyjeżdża w te okolice i wykonuje meble kuchenne na wymiar ale i szafy w zabudowie oraz szafki łazienkowe i różnego typu zabudowy. U mnie robili kuchnię w Milanówku a teraz poleciłam ich dla kolegi żeby zrobili całe mieszkanie w Warszawie na Woli. Wszystko załatwisz online lub przez telefon.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kuchnie”