Nie zastanawiaj się nas wystrojem, ważne by się czuć komfortowo i luksusowo (a co niech każdy nam zazdrości łazienki) Polecam WODTECH.pl przy wyborze mebli, jak robię remont łazienki to stawiam tylko na ich produkty
Łazienka w stylu retro - inspirujące aranżacje
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Łazienka w stylu retro - inspirujące aranżacje
Łazienka w stylu retro niesamowicie się prezentuje
Nie zastanawiaj się nas wystrojem, ważne by się czuć komfortowo i luksusowo (a co niech każdy nam zazdrości łazienki) Polecam WODTECH.pl przy wyborze mebli, jak robię remont łazienki to stawiam tylko na ich produkty
-
kasia-urządza-dom
- Początkujący

Mnie też się marzy wystrój łazienki retro. Z jakąś wanną na nóżkach na przykład. Taka czarna retro jest piękna! Może kiedyś...
-
Monika Jelonek
- Zainteresowany

Ja mam cudowną łazienkę w stylu RETRO, zaprojektowało mi ją biuro architektoniczne. Cały projekt przeszedł bez żadnych komplikacji w dodatku przy względnej cenie. Łazienka idealnie wpasowała się w mój gust.
-
BaterieLazienkowe
- Zainteresowany

Bardzo podobają mi się łazienki w stylu retro. Tym lepiej, ze moda na retro co jakiś czas wraca, więc w tym przypadku raczej nie ma obawy, że nasza łazienka zupełnie wyjdzie z mody.
Trend taki dobrze sprawdza się również i w łazienkach. Powoli odchodzi się od płytek od podłogi do sufitu, stawia się przy tym na bardziej minimalistyczne wzory oraz jednocześnie na spokojną jasną kolorystykę.
Dzięki temu łazienka, która jest pomieszczeniem z reguły małym, jest optycznie powiększona oraz bardziej przestronna.
Wiele ciekawych wzorów ma obecnie Tubądzin.
Dzięki temu łazienka, która jest pomieszczeniem z reguły małym, jest optycznie powiększona oraz bardziej przestronna.
Wiele ciekawych wzorów ma obecnie Tubądzin.