Pomoc w uzyskaniu odszkodowania

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Ochota
Zainteresowany
Zainteresowany

Pomoc w uzyskaniu odszkodowania

Post autor: Ochota »

Przychodzę z delikatną sprawą, a mianowicie, w wypadku samochodowym doznała bardzo poważnych obrażeń - złamany kręgosłup i czeka mnie jeszcze długa rehabilitacja, lecz lekarze nie dają szans, że stanę na nogi. Ubezpieczyciel sprawcy nie chce wyplacić mi odszkodowania, które mi się należy. W związku z tym, szukam kancelarii, która mi pomoże w sądzie. Na kogo można liczyć?

Danmak
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Pomoc w uzyskaniu odszkodowania

Post autor: Danmak »

Posiadanie obszernej wiedzy z różnych dziedzin prawa to wyzwanie, ale w firmach specjalizują tych się w tej dziedzinie możesz na to liczyć, dzięki czemu odpowiednie osoby zajmą się Twoja sprawą i stosownie pokierują. Dodam, że nie wezmą od Ciebie ani grosza, dopóki nie wygrają sprawy.

Samsonnn
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Pomoc w uzyskaniu odszkodowania

Post autor: Samsonnn »

Od razu zostawiam namiar na eloodszkodowania.pl/, którzy są specami w swojej dziedzinie. Nie tylko wiedza ale i doświadczenie wyróżnia ich na tle innych. Dopóki nie spróbujesz walki, to się nie przekonasz czy warto.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”